Notícia

"Dancing in Vallter?" Si, el 31 de desembre

El 25 de desembre, estació tancada. El 31 de desembre "festa dance" al Pla de Morens


La temporada va començar molt bé a Vallter el passat mes de novembre: amb neu, de qualitat, amb un bon gruix i sense ni un sol dia de vent, o sigui, amb l'estació oberta ininterrompudament des de finals de novembre. Amb aquest panorama els ànims per força han de ser positius i amb ganes de més. De molt més. Però això des de l'estació de la Vall de Camprodon estan preparant un dia de fi d'any molt especial. Perquè? Doncs perquè el Pla de Morens serà l’escenari d’una festa anticipada de Cap d’Any en unes quantes hores. Una festa molt "dance". Sí, ho heu entès bé, per ballar i passar-ho bè amb DJ en directe. Serà des de bon matí, amb inici de la sessió dance des de l'obertura de pistes a les 9.00 h i fins a les 13.30 h. 

Sessions de DJ en directe en temporada alta

Una de les novetats que des de Vallter es proposava per a aquesta temporada era l'actuació en directe d'un DJ els caps de setmana de temporada alta. Aquesta serà la primera sessió. Els visitants i esquiadors podran ballar al ritme dels temes més actuals i clàssics. O sigui, que alguns clients ja no els caldrà esperar fins més enllà de les campanades per moure el cos al ritme dels èxits que més sonen a les ràdios de moda. A més, es donaran regals per a tots els assistents (serpentines, espanta-sogres...). A les 12.00 h es repartirà raïm i serà el moment de fer un simulacre de les campanades.

El 25 de desembre, estació tancada

D'altra banda des de l'estació ens informen que, com és tradició des de l'obertura de l'estació a l'any 1974, el 25 de desembre les instal·lacions i pistes romandran tancades. Vallter conserva aquesta tradició de tancar el Dia de Nadal que van instaurar els seus fundadors i en els més de 40 anys d'història de l'estació aquesta tardició s'ha mantingut inalterable. Aquest és un fet que marca la diferència amb la resta de dominis esquiables del Pirineu, ja que la majoria obren pistes en horari reduït (fins a la una de la tarda), mentre que altres obren amb normalitat però amb una programació esepcial d'activitats en el peu de pistes.
 
Per a més informació: www.vallter2000.cat

 

Comentaris


No hi ha cap comentari
 

Opinions

Més opinions

Entrevista

giny

Les més llegides

Edició en paper


Editorial

Enquesta

La nostra enquesta: com en dieu al dibuix que deixa el trepitjat de pistes?


73%


8%


12%


8%

26 vots