Notícia

Vallnord obre més pistes i instal·lacions a les portes de Nadal

Pal Arinsal obre 32 de les 44 pistes de l’estació. Arcalís

La Font, Les Canals, Congestes i Els Vailets s’incorporen a la llista de pistes obertes a Arcalís. Imatge d'arxiu.
La Font, Les Canals, Congestes i Els Vailets s’incorporen a la llista de pistes obertes a Arcalís. Imatge d'arxiu. Autor/a: Diaridelaneu.cat
Les darreres precipitacions i el cultiu de neu propicien l’augment del percentatge de dominis esquiables oberts tant a Pal Arinsal com a Arcalís, on la neu s’acumula en gruixos d’entre 20 i 70 centímetres.


Les precipitacions de dimecres i els preparatius a pistes fan que Vallnord encari aquestes vacances de Nadal amb l’ampliació de pistes obertes. Els dominis esquiables de la Massana i Ordino posen a disposició dels usuaris el 75% dels traçats, amb uns gruixos de neu que es mouen entre els 20 i els 75 centímetres. L’oferta d’espais esquiables estarà complimentada per diverses activitats, com ara la visita del Pare Noël a totes dues estacions.
 
Pal Arinsal rebran els darrers esquiadors de l’any posant a la seva disposició 32 de les 44 pistes de l’estació. Els gruixos de neu es mouen entre els 30 i els 65 centímetres en aquest 75% de zones esquiables en marxa, que s’acompanyen de prop del 85% de remuntadors entre els que cal comptar el telecabina que enllaça el centre de la Massana amb l’estació de Pal.
 
El Pare Nöel també gaudirà de la neu


Un dels usuaris que aquestes dues setmanes festives gaudirà de la neu de Vallnord – Pal Arinsal és el Pare Noël, qui ha reservat un espai a la seva agenda per recollir les cartes dels infants al restaurant la ‘Rústic’ de Pal. Els elfs que l’acompanyen en el seu viatge jugaran amb els infants arribats amb el telecabina i esperaran el seu torn per explicar el comportament durant l’any berenant i gaudint de diverses activitats.
 
Vallnord-Ordino Arcalís, 75 per cent de pistes obertes

Els treballs incessants al domini esquiable d'Arcalís han permès afegir quatre noves pistes a les 16 que ja havia posat a la disposició dels clients d’ençà la seva obertura. Movent-se entre els 35 i els 70 centímetres de neu que enterren l’estació ordinenca, La Font, Les Canals, Congestes i Els Vailets s’incorporen a la llista de pistes obertes. Així, els usuaris podran gaudir aquestes festes del 75% de les pistes obertes i el 65% dels remuntadors.
 
Xocolatada amb el Pare Nöel a Vallnord-Ordino Arcalís


El matí del dia 24 de desembre, el Pare Noël sorprendrà els infants arribant amb moto de neu a Els Planells de Vallnord – Ordino Arcalís per recollir les seves cartes, a més de fer una xocolatada amb ells i veure com fan activitats com ara un taller de maquillatge. Els Reis d’Orient repetiran aquesta cita el proper dia 5 de gener. No deixaran de funcionar durant aquestes festes els vehicles GICA, així com tampoc l’experiència Helisquí, entre altres opcions.
 
Les previsions de reserves de cara al Nadal, cap d’any i la diada de Reis, juntament amb les habituals demandes de darrera hora, fan esperar que la fi del 2016 i els inicis de 2017 siguin positius pel que fa a visitants als dominis esquiables de Vallnord. Perquè així sigui, entre les instal·lacions obertes cal considerar els serveis de restauració i seguretat, de cara a garantir a l’usuari la millor experiència #vallnording.

Comentaris

 


Editorial

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny