Notícia

Torna l'Snowfest Espot, l'esquiada pensada per als universitaris

Del 3 al 5 de Febrer de 2017 a Skipallars Espot

Snowfest Espot
Cartell de l'esdeveniment Autor/a: Snowfest Espot
L'Snowfest d'Espot repeteix. Del 3 al 5 de Febrer de 2017, la setmana blanca pensada per als universitaris catalans ha de ser uns dies de relax, esbarjo i esport. L'esdeveniment ja es va organitzar l'hivern passat i segueix la filosofia de les esquiades que s'organitzen arreu d’Europa. Aquest any hi ha algun canvi respecte a l'edició anterior i l’organització ha creat diferents "packs", a més de desenvolupar diverses activitats que faran dels 2 dies a la neu una experiència.

Hi haurà MÚSICA a pistes per tal de mantenir un ambient únic, una carrera A L'Estadi d'Espot Esquí i competició de salts i botifarrada. Dissabte a la Nit, hi haurà una festa a la sala de festes Rock Dur, a Sort diferent on conèixer universitaris i universitàries d’arreu de les universitats. Diumenge acaabrà amb una xocolatada.  Com s'explicava més amunt hi ha diferents packs amb nits d’hotel, mitja pensió i forfets amb assegurança.

Finalment, per mantenir l’exclusivitat de l’esquiada universitària, només es disposen de 150 places, ja que consideren prioritari garantir la qualitat de totes les activitats. Per a més informació i inscripcions, adreceu-vos a la pàgina oficial Snowfest Espot 2017.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 


Editorial

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny