Notícia

Cambra d'Ase obre el 100% del desnivell

Les vermelles Rhodos, Pau Ribeul i La Combe permetran fer la baixada integral del domini


Tot i que la llevantada de dimecres dies no va ser generosa a la Catalunya del Nord, el cert és que es tracta d'una de les nevades més profitoses per a les estacions nord-catalanes. Com a mínim per a Cambra d'Ase (Espace Cambre d'Aze), que fa una setmana obria parcialment i des d'avui dia 24 ja obre tot el desnivell i confirma l'enllaç amb Eina.

El comunicat enviat ahir per l'estació confirma l'obertura del teleesquí Font Frede i les pistes Rhodos i Paul Ribel, el que implica el 100% del desnivell de Sant Pere dels Forcats.
A aquestes dues pistes cal recordar que ja estan obertes la zona de debutants amb el corresponent teleesquí i telecorda, les verdes Torre d'aigua (Château d'eau) i passeig pel bosc i la blava La Combe.
Els remuntadors oberts seran a la zona de debutants, el telecadira del Molí i els teleesquís de la Font Petita i Font Frede i de la Cambra, aquest darrer a Eina, que permet enllaçar amb la zona de debutants d'aquest sector, on hi ha oberta la zona "baby".

En total, 9 remuntadors i 8 pistes del total de 23: 4 pistes verdes : Château d'eau, Promenade en forêt, Fount et Roc Rouge, 2 pistes blaves: La Combe i la Petite Fontaine, dues vermelles: Les Rhodos i la Paul Ribeil i finalment els espais de debutants de Pré-Guillaume i Baby d'Eina.
Entrevista

"La festa post competició és un gran al·licient. Sense ella, el record per als nens no seria el mateix"
Oriol Guinart Director tècnic de Club Aranès d'Esports d'Iuèrn (CAEI)

entrevista


Les més llegides

Edició en paper


Editorial