Notícia

Cambra d'Ase obre el 100% del desnivell

Les vermelles Rhodos, Pau Ribeul i La Combe permetran fer la baixada integral del domini


Tot i que la llevantada de dimecres dies no va ser generosa a la Catalunya del Nord, el cert és que es tracta d'una de les nevades més profitoses per a les estacions nord-catalanes. Com a mínim per a Cambra d'Ase (Espace Cambre d'Aze), que fa una setmana obria parcialment i des d'avui dia 24 ja obre tot el desnivell i confirma l'enllaç amb Eina.

El comunicat enviat ahir per l'estació confirma l'obertura del teleesquí Font Frede i les pistes Rhodos i Paul Ribel, el que implica el 100% del desnivell de Sant Pere dels Forcats.
A aquestes dues pistes cal recordar que ja estan obertes la zona de debutants amb el corresponent teleesquí i telecorda, les verdes Torre d'aigua (Château d'eau) i passeig pel bosc i la blava La Combe.
Els remuntadors oberts seran a la zona de debutants, el telecadira del Molí i els teleesquís de la Font Petita i Font Frede i de la Cambra, aquest darrer a Eina, que permet enllaçar amb la zona de debutants d'aquest sector, on hi ha oberta la zona "baby".

En total, 9 remuntadors i 8 pistes del total de 23: 4 pistes verdes : Château d'eau, Promenade en forêt, Fount et Roc Rouge, 2 pistes blaves: La Combe i la Petite Fontaine, dues vermelles: Les Rhodos i la Paul Ribeil i finalment els espais de debutants de Pré-Guillaume i Baby d'Eina.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 

Editorial


Opinions

Més opinions

giny

Edició en paper


giny

giny