Notícia

Porté Puymorens obre el sector de la Vignole, la Mina i obert fins al peu de pistes

L'estació de la Vall del Querol ofereix aquests dies més de 20 quilòmetres de pistes i 900 metres de desnivell

Porté Puymorens obre el sector de la Vignole, la Mina i obert fins al peu de pistes. Imatge d'arxiu.
Porté Puymorens obre el sector de la Vignole, la Mina i obert fins al peu de pistes. Imatge d'arxiu. Autor/a: Diaridelaneu.cat
L’estació d’esquí de Porté Puymorens tindrà oberts, aquests dies de Nadal, tres sectors a disposició dels esquiadors: la Mine, la Vignole i el Village. Més de 20 quilòmetres de pistes, amb els 900 metres de desnivell des de la part més alta fins a l’àrea del poble, a peu del telecadira de l’Estagnol
 
L’última nevada d’aquests dies ens ha permès obrir una part més del domini esquiable. I la qualitat de la neu és excel·lent. A Porté Puymorens tenim, aquests dies:
 
.- 12 pistes i 6 espais de serveis,
.- tres sectors: La Mine, La Vignole i Le Village,
.- 20 quilòmetres de pistes obertes,
.- 7 remuntadors,
.- pistes verdes, blaves i vermelles,
.- oberts els 900 metres de desnivell

Més promocions

Recordem que ja estan actives les diferents promocions de forfets per aquesta temporada i que les podeu consultar al web i al facebook. Forfets per a famílies des dels 25 euros (persona); gratuïtat del Túnel del Cadí (peatge nord), forfets a 25 euros universitaris (paquet de quatre). Consulteu les condicions.
 
Tots aquests i altres serveis estan a la vostra disposició a la pàgina web de Porté-Puymorens (www.porte-puymorens.net), a les oficines de l’estació (al poble o a la Vignole) i ara, a més, també, a l’oficina del carrer Espanya, número 41 (oberta de dimarts a dijous, de les 16.00 hores a les 20.00 hores i de divendres a dissabte, de les 16.00 hores a les 20.30 hores).

Comentaris


No hi ha cap comentari
 

Editorial


Opinions

Més opinions

giny

Edició en paper


giny

giny