Notícia

Agenda carregada d'activitats a Vall de Núria

4a CronoNúria skimo Sant Silvestre, Bateig amb raquetes de neu i arribada dels Reis de l'Orient

El 31 de desembre Vall de Núria acollirà la 4a CronoNúria “Memorial Ramon Casadevall”, organitzada per la Unió Excursionista de Vic. Imatge d'arxiu.
El 31 de desembre Vall de Núria acollirà la 4a CronoNúria “Memorial Ramon Casadevall”, organitzada per la Unió Excursionista de Vic. Imatge d'arxiu. Autor/a: Vall de Núria
Aquesta és l'agenda de la Vall de Núria per als propers dies:
 
31 de desembre – 4a CronoNúria skimo Sant Silvestre

El proper 31 de desembre, Vall de Núria acollirà la 4a CronoNúria “Memorial Ramon Casadevall”, organitzada per la Unió Excursionista de Vic.
Aquesta cronoescalada, que serà la primera Sant Silvestre d’esquí de muntanya, és l’última parada de la 12a edició de la Copa Catalana de Curses Verticals – FGC Mountain Series 6.0, després d’haver visitat les estacions de Vallter 2000 i La Molina.
La prova comptarà amb un desnivell de 840 metres positius i 4,5 quilòmetres de recorregut.
 
1 de gener – Cremallera + Bateig amb raquetes de neu

El primer diumenge de l’any, Vall de Núria organitzarà l’activitat Bateig amb raquetes de neu. De 10.30 a 12.30, els participants gaudiran de l’entorn de la mà de guies experimentats. Acte seguit, podran descobrir la vall pel seu compte.
El preu de l’activitat inclou el bitllet del Cremallera (anada i tornada), guiatge i material (raquetes). Per fer aquesta activitat cal portar roba d’abric, com guants, gorra i calçat adequat. A més, cal fer reserva prèvia. Activitat a partir dels 7 anys.
Preu adult: 32,80 €
Preu infant (7-14 anys): 27,25 €
 
5 de gener –  Nit de Reis

El 5 de gener els Reis Mags d'Orient es desplaçaran fins a Vall de Núria amb la màxima il·lusió per saludar a tots els nens i nenes. Com ja és tradició, els Reis Mags arribaran a l’estació enmig del bosc, amb un espectacle de llum, música i foc que emocionarà i farà vibrar els espectadors.
La Nit de Reis és una de les activitats més esperades a la vall, ja que és una cita màgica que sorprèn tant a petits com a grans.
 
Per a més informació: www.valldenuria.cat
 

Comentaris


No hi ha cap comentari
 
Editorialginy

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny