Notícia

Avui, primer dia d'esquí nocturn a Catalunya

Masella posa en marxa aquesta nit les sessions d'esquí nocturn

Masella posa en marxa aquesta nit les sessions d'esquí nocturn. Imatge d'arxiu.
Masella posa en marxa aquesta nit les sessions d'esquí nocturn. Imatge d'arxiu. Autor/a: Masella
Avui, dijous, 29 de desembre arrenca la temporada d’esquí nocturn, una de les ofertes estrella de l’estació d’esquí de Masella. Aquesta primera setmana es posa en funcionament i ho farà les nits d'avui 29, demà 30 de desembre, de 18.30 a 21.30h i la següent, i els dies 3 i 7 de gener, en el mateix horari. S'obriran una desena de quilòmetres esquiables, recent fresades de nou, amb la corresponent il·luminació, remuntadors nocturns i amb activitats complementàries per a tots els gustos.

Activitats de nit per aquests dies:

Curses nocturnes els dies 30 de desembre i 3 de gener. Els alevins i infantils podran participar en les dues primeres curses nocturnes de la temporada, a la zona de La Pleta.
 
Après-ski La Cantina de Masella. La millor música, la millor festa, el millor ambient... Tot ho trobaràs a l’après-ski que Els Golfus i Jarana Events organitzen a La Cantina de Masella els vespres d’esquí nocturn. De moment, divendres 30 de desembre, primera festa d’esquí nocturn, a partir de les 15 h! No us la podeu perdre!
 
I per tancar la jornada, podeu tastar les raclettes i fondues del Restaurant del Pla de Masella. Per aquests dies es recomana fer reserva abans de les 20h de la tarda, al telèfon 972 89 06 78. El restaurat romandrà obert totes les nits d’esquí nocturn en el mateix horari que les pistes.
 
Per a a resta de temporada

Aquesta temporada 2016-17 s'obre el domini nocturn tots els dijous (en horari 18,15 a 20,15 h), els divendres i dissabtes (de 18,30 a 21,30 h).


Entrevista

Les més llegides

Edició en paper


Editorial

Enquesta

La nostra enquesta: posar ordre a la muntanya


33%


8%


59%

66 vots