Notícia

Els nens, protagonistes a Vallnord amb els Reis Mags i Pocoyó

Valnord
Els nens, protagonistes a Vallnord amb els Reis Mags i Pocoyó Autor/a: Vallnord
L'arribada dels Reis Mags el dia 5 serà el moment àlgid d'aquestes vacances a un Vallnord que es bolcarà amb els més petits amb activitats com la visita de Pocoyó a Arinsal i l’Agustina Màgic Park a Arcalís. Vallnord acomiadarà l'any en unes condicions excepcionals, amb uns gruixos de neu d'entre 35 i 70 cm, amb 45 de les seves 71 pistes obertes i 31 de 44 remuntadors en total en funcionament.


Els nens són els autèntics protagonistes de les vacances nadalenques. I a Vallnord està tot preparat perquè els més petits de la casa siguin els reis aquests dies. Si la setmana passada tenien l'oportunitat de berenar i conversar amb el Pare Noel, la propera setmana seran les seves majestats els Reis Mags els qui visitin Vallnord i recullin les cartes dels nens en una tarda màgica. A més, tant Vallnord-Pal Arinsal com Vallnord – Ordino Arcalís gaudeixen d'una completa oferta d'activitats pels més petits, com la visita del personatge Pocoyó, l’Agustina Màgic Park o el tubbing.
 
Els Reis Mags arribaran esquiant


Molt probablement sigui la cita més esperada de l'any per als nens: el dia de Reis, una jornada tan màgica com assenyalada. I a Vallnord hi haurà una cavalcada molt especial. A Vallnord – Pal Arinsal les seves majestats hi enviaran un dels seus patges el dijous, dia 5 de gener a l'edifici La Caubella a Pal. Allà recollirà les cartes dels nens que encara no hagin tingut l'oportunitat de fer-la arribar als Reis Mags i es duran a terme una sèrie d'activitats. A Vallnord – Ordino Arcalís també viuran una tarda màgica amb la presència de Melcior, Gaspar i Baltasar. En aquest cas ho faran esquiant i el punt de trobada serà el restaurant Els Panells, on també es durà a terme una xocolatada i un munt d'activitats com, per exemple, tallers de maquillatge.
 
Per als nens de la casa

La nit de Reis és la cita assenyalada al calendari dels més petits, i no tan petits. Però mentre arriba el dia, a Vallnord trobaran un munt d’activitats fetes a mida. Conèixer Pocoyó en persona serà una experiència inoblidable al sector de Pal com a escenari. Per saber a quina hora i on estarà aquest personatge d'animació n’hi haurà prou amb consultar-ho al web de Vallnord (www.vallnord.com). El Tubbing és una altra de les activitats estrella, tant per a nens com per a adults, on gaudiran de descensos en un dònut inflable en una pista condicionada. Un clàssic que mai passarà de moda són els trineus i és una aposta segura a l'hora de divertir-se amb els nens. També a Vallnord – Pal Arinsal el Jump, l'activitat per donar salts de gran alçada i tombarelles, és una proposta d'èxit a La Caubella.
 
A Vallnord – Ordino Arcalís l’Agustina Màgic Park és una referència obligada per als nens, més encara aquesta temporada després de la seva renovació i la incorporació de nous elements i mòduls perquè els nens s’ho passin d’allò més bé. Una vegada a pistes res com baixar per la Megaverda, la pista verda més llarga del Pirineus amb vuit quilòmetres i mitjà de longitud.

Opinions

Més opinions


EntrevistaLes més llegides

Edició en paper


Editorial

Enquesta

La nostra enquesta: posar ordre a la muntanya


33%


8%


58%

12 vots