Notícia

Els Reis de l'orient portaran fred i possiblement nevades febles

Alguns models apunten a nevades de fins a 10 cm en el millor dels casos

previsio,nevades
Els Reis de l'orient portaran fred i nevades febles, de fins a un màxim de 10 o en el millor dels casos fins a 15 cm al Pirineu oriental i central. Autor/a: Captura de pantalla Skipass
L'anticicló continua fent la guitza a les estacions d'esquí del Pirineu i de mitja Europa, però sembla que hi ha esperances que s'afebleixi a partir de l'entrada del nou any, que vindrà acompanyat d'una entrada d'aire fred, potser provinent de Sibèria.

De moment tenim garantides 48 hores més de sol i d'inversió tèrmica, però a partir del dia 1 de gener sembla que es confirma l'entrada important d'aire molt més fred. Les estacions podran tornar a produir neu, després de més de 7 dies en que pràcticament cap estació n'ha pogut servir-se'n. A la vegada alguns models ja preveuen que al fred també l'acompanyi la precipitació en forma de neu, però en principi seran nevades febles, que de moment no superarien els 10 cm. Aquestes precipitacions es faran esperar i podrien arribar coincidint amb l'arribada dels Reis de l'Orient, o sigui, els dies 5 i 6 de gener. Falten dies, però, i com sempre apunten els meteoròlegs, més enllà de 3 dies tot és més difícil de preveure perquè els models van perdent fiabilitat.

Podeu veure la progressió de les nevades fent còrrer el vostre ratolí en aquesta previsió de neu que ens faciliten els companys d'Skipass.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 


giny

giny

Editorial

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny