Notícia

A Vallter els esquiadors celebraran "dos" caps d'anys

El 2 de gener hi haurà visita del Patge reial

Vallter
A Vallter els esquiadors celebraran "dos" caps d'anys. Imatge d'arxiu. Autor/a: Vallter
L'estació de la Vall de Camprodon prepara un dia de fi d'any molt especial. El Pla de Morens serà l’escenari d’una festa anticipada de Cap d’Any en unes quantes hores. Una festa "dance" amb DJ en directe. Serà des de bon matí, amb inici de la sessió dance des de l'obertura de pistes a les 9.00 h i fins a les 13.30 h. D'aquesta manera els esquiadors podran acomiadar el 2016 de bon matí a pistes i amb els esquís calçats i al vespre donar la benvinguda al 2017 tranquil·lament, o no, des de casa.


Activitats a Vallter per als propers dies:

31 de desembre – Festa de Cap d’Any

Vallter 2000 serà l’escenari d’una festa de Cap d’Any ben original. De 9.00 a 13.30 h es podrà ballar a en una discoteca, on es donaran regals per a tots els assistents (serpentines, espanta-sogres...). A les 12.00 h es repartirà raïm i serà el moment de fer un simulacre de les campanades.
 
2 de gener – Visita del Patge reial

El proper dilluns 2 de gener, el Patge reial viatjarà fins a Vallter 2000 per recollir la carta de tots els infants que es desplacin fins a l’estació. De 9.00 a 13.30 h, els menuts podran escriure els seus desitjos, pintar i decorar les seves cartes. A més, hi haurà música d’ambient i inflables vigilats en tot moment per un monitor.
 
5 de gener – Reis

Dijous 5 de gener, Vallter 2000 preparà un divertit matí pensat per a tota la família. De 9.00 a 13.30 h hi haurà música d’ambient i a les 12.00 h arribarà la Sra. Bombolles, que explicarà de contes i cantarà cançons per als petits. L’espectacle acabarà amb un taller de bombolles de sabó gegants per a tots els assistents.
 
Per a més informació: www.vallter2000.cat

Comentaris


No hi ha cap comentari
 
Editorialginy

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny