Notícia

Les estacions del Grup FGC entraran a l’any nou en bones condicions

El bon temps i les òptimes condicions de la neu estan fent d’aquest Nadal un dels millors que s’han viscut aquestes darreres temporades.

La Molina
La Molina compta amb el 88% de pistes obertes i 54 km esquiables Autor/a: La Molina
Les estacions del Grup FGC donaran la benvinguda a l’any 2017 en les millors condicions possibles. La bona arrancada de la temporada ha permès treballar la neu, mantenir-la en les millors condicions possibles, i arribar a les festes de Nadal amb la majoria del domini esquiable obert. L’anticicló d’aquests darrers dies, a més, està garantint un temps immillorable i unes condicions òptimes de neu per als esquiadors.


Les bones condicions meteorològiques i el bon estat de la neu estant fent d’aquest Nadal un dels millors que s’han viscut les darreres temporades a les estacions del Grup FGC. Actualment, entre les cinc estacions s’acumulen gruixos que van des dels 15 fins als 55 cm de neu.
 
La Cerdanya i el Ripollès

Les estacions del Pirineu Oriental han estat les més beneficiades per les llevantades de la darrera setmana. La Molina compta amb el 88% de pistes obertes i 54 km esquiables. La setmana passada, a més, ja es van obrir el 100% de les àrees esquiables. De fet, l’estació ceretana compta amb el major nombre de pistes obertes de tot el Pirineu català i francès. Vall de Núria, per la seva banda, té el 90% de les seves pistes obertes amb el 100% dels remuntadors. Vallter té tot el desnivell obert amb 90% dels remuntadors i gruixos d’entre 45 i 55 cm de neu.
 
El Pallars

Tant Espot com Port Ainé estan en unes condicions immillorables. El bon temps i les baixes temperatures han permès produir neu i arribar a cobrir, a dia d’avui, el màxim de zona innivada. Espot té oberts 22 km esquiables i 5 dels 6 remuntadors oberts i Port Ainé 18 km esquiables i 6 dels 8 remuntadors.
 
Les previsions meteorològiques auguren una baixada de temperatures amb possibles nevades la primera setmana del 2017. Tot i així, les condicions actuals de les pistes asseguren sense cap mena de dubte una entrada al nou any òptima.  
 

Comentaris


No hi ha cap comentari
 


giny

giny

Editorial

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny