Notícia

En marxa el servei SkiBus i Bus de la Neu a les estacions de SkiPallars

A partir del 2 de gener s’engegarà el servei Skibus amb ALSA amb sortida des de Lleida i parades a Balaguer, Tremp, La Pobla de Segur, Sort i Rialp.

Dilluns es posa en marxa el servei SkiBus i Bus de la Neu a les estacions d'SkiPallars
Dilluns es posa en marxa el servei SkiBus i Bus de la Neu a les estacions d'SkiPallars
L’SkiBus tornarà a connectar Lleida amb les estacions de Port Ainé i Espot. A partir del proper 2 de gener, ALSA posarà en marxa el servei de autocar que surt de Lleida amb parades a Balaguer, Tremp, La Pobla de Segur, Sort i Rialp directament fins a Port Ainé. Per anar a Espot, s’ha de fer aturada a Sort i agafar el Bus de la Neu. La gestió es pot fer directament des d’ALSA.
 
El 2 de gener ja es podran adquirir els bitllets des del portal de venta online d’ALSA o bé a les finestretes dels punts de venda habituals a Lleida, Balaguer, Tremp, La Pobla de Segur, Sort i Rialp.
 
El paquet SkiBus inclou el bitllet i el forfet de les estacions: costa 36€ des de Lleida i Balaguer i 32€ des de Tremp, La Pobla de Segur, Sort i Rialp.
 
El Bus de la Neu

Ja està operatiu el Bus de la Neu, el servei de bus que fa el trajecte des de Sort fins a les estacions d’Espot i Port Ainé. Aquest transport es fa sempre amb reserva prèvia el dia anterior abans de les 19 hores al telèfon o Whatsapp d’en Joan Baldomà: 658 80 61 85. El trajecte d’Espot només està disponible els caps de setmana i festius. En canvi, es podran reservar viatges fins a Port Ainé els set dies de la setmana.
 
El preu del bitllet és de 2€ per trajecte i persona (4€, anada i tornada). Els caps de setmana, la sortida es fa des de la parada de bus de Sort a les 08.30 hores i la tornada des de la cota 1.650 a les 16.30 hores des de Port Ainé, i des de la zona de taquilles d’Espot. Entre setmana, en canvi, l’horari de sortida serà a les 09.00 hores i la tornada a les 15.00 hores des de Port Ainé.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 


Editorial

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny