Notícia

En marxa el servei SkiBus i Bus de la Neu a les estacions de SkiPallars

A partir del 2 de gener s’engegarà el servei Skibus amb ALSA amb sortida des de Lleida i parades a Balaguer, Tremp, La Pobla de Segur, Sort i Rialp.

Dilluns es posa en marxa el servei SkiBus i Bus de la Neu a les estacions d'SkiPallars
Dilluns es posa en marxa el servei SkiBus i Bus de la Neu a les estacions d'SkiPallars
L’SkiBus tornarà a connectar Lleida amb les estacions de Port Ainé i Espot. A partir del proper 2 de gener, ALSA posarà en marxa el servei de autocar que surt de Lleida amb parades a Balaguer, Tremp, La Pobla de Segur, Sort i Rialp directament fins a Port Ainé. Per anar a Espot, s’ha de fer aturada a Sort i agafar el Bus de la Neu. La gestió es pot fer directament des d’ALSA.
 
El 2 de gener ja es podran adquirir els bitllets des del portal de venta online d’ALSA o bé a les finestretes dels punts de venda habituals a Lleida, Balaguer, Tremp, La Pobla de Segur, Sort i Rialp.
 
El paquet SkiBus inclou el bitllet i el forfet de les estacions: costa 36€ des de Lleida i Balaguer i 32€ des de Tremp, La Pobla de Segur, Sort i Rialp.
 
El Bus de la Neu

Ja està operatiu el Bus de la Neu, el servei de bus que fa el trajecte des de Sort fins a les estacions d’Espot i Port Ainé. Aquest transport es fa sempre amb reserva prèvia el dia anterior abans de les 19 hores al telèfon o Whatsapp d’en Joan Baldomà: 658 80 61 85. El trajecte d’Espot només està disponible els caps de setmana i festius. En canvi, es podran reservar viatges fins a Port Ainé els set dies de la setmana.
 
El preu del bitllet és de 2€ per trajecte i persona (4€, anada i tornada). Els caps de setmana, la sortida es fa des de la parada de bus de Sort a les 08.30 hores i la tornada des de la cota 1.650 a les 16.30 hores des de Port Ainé, i des de la zona de taquilles d’Espot. Entre setmana, en canvi, l’horari de sortida serà a les 09.00 hores i la tornada a les 15.00 hores des de Port Ainé.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 


Entrevista

''Treballar al costat d'aquest equip tan motivat és una tasca emocionant''
Víctor Perisé Alía Director de Tavascan - Cap d'explotació

entrevista
Les més llegides

Edició en paper


Editorial

Enquesta

La nostra enquesta: com en dieu al dibuix que deixa el trepitjat de pistes?


75%


8%


8%


8%

12 vots