Notícia

La temporada d'esquí nocturn comença amb una bona afluència

Les properes nits seran el 3 i el 7 de gener de 18.30 a 21.30 h.

Masella,ski,esqui,nocturn
La temporada d'esquí nocturn comença amb una bona afluència Autor/a: Claudi Gómez
Bona afluència a la inauguració de l'Esquí Nocturn a Masella els dies 29 i 30 de desembre, segons ha informat la mateixa estació. La inauguració va estar marcada pels esdeveniments a pistes i a peu de pistes de l'Esquí Nocturn amb el Trofeu Xrace Night Masella by X-TOT.

El divendres es va celebrar la primera cursa nocturna de la temporada. El Trofeu Xrace Night Masella, organitzat per la botiga d'esquís X-TOT, a Masella i Puigcerdà. La prova, que consistia en una cursa en la modalitat d'eslàlom gegant, es va celebrar a la pista Eslàlom, amb un traçat il·luminat dins el sector de la Pleta de Masella. Més de 150 corredors van poder gaudir d'aquesta competició, que tenia l'al·licient afegit de córrer durant l'horari nocturn aprofitant la infraestructura del domini esquiable nocturn de Masella. Les categories dels corredors eren la Juvenils I i II (U-14 Homes + U-14 Dones + U-16 Homes + O-16 Dones). A continuació, i un cop finalitzada la cursa, es va fer el repartiment de premis a la zona de La Cantina de Masella.

La sessió de nocturn va continuar divendres amb l'Après-ski a La Cantina de Masella, amb l'actuació d'Els Golfus i Jarana Events. Les properes nits seran el 3 i el 7 de gener de 18.30 a 21.30 h.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 


giny

Editorial

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny