Notícia

Com és una estació d'esquí des de l'aire?

Descobrir Vallnord des d'un helicòpter o la pràctica de l’Speed Ride ens permetrà gaudir d'unes vistes inèdites de Pal, Arinsal i Arcalís

helicopter,Vallnord
Entre el ventall d’activitats alternatives per als usuaris de les valls del nord es troben els vols en helicòpter i la pràctica de l’Speed Ride Autor/a: Vallnord
L'arribada dels Reis Mags a Vallnord posarà la cirereta a una setmana molt especial, acompanyada d’uns gruixos de neu que es mouen entre els 20 i els 70 centímetres.


L’esquí i l’snowboard són estrelles a Vallnord, però no la única opció per als visitants, que trobaran uns gruixos d’entre 20 i 70 centímetres. Entre el ventall d’activitats alternatives per als usuaris de les valls del nord es troben els vols en helicòpter i la pràctica de l’Speed Ride, que combina en una sola modalitat l’esquí i el vol en parapent. #vallnording és gaudir de la neu i en aquest cas de les vistes que ens deixa.
 
Aquestes propostes són possibles gràcies a la dedicació de l’equip de Vallnord per a la generació de neu artificial, aprofitant les finestres d’aire fred que els darrers dies s’ha viscut a les estacions. D’aquesta manera, Vallnord-Pal-Arinsal manté una capa de neu de 20 a 65 centímetres al més del 70% de pistes que té a disposició dels usuaris. Això juntament amb un nombre de remuntadors d’aproximadament el 90%.
 
La xifra de pistes acondicionades també són del 70% a Vallnord-Arcalís. L’estació ordinenca presenta uns gruixos de neu de fins a 70 centímetres en les cotes més altes que, a les zones de menor alçada, són de 35 centímetres. Tot plegat s’acompanya del 70% dels remuntadors en marxa, juntament amb els accessos rodant dins de la normalitat a tot Vallnord.
 
Sobrevolar les Valls del nord en helicòpter

Un vol panoràmic en helicòpter serà la millor manera de descobrir Vallnord a vista d'ocell. L'empresa Heliland organitza vols tant a Vallnord-Pal-Arinsal com a Vallnord-Arcalís, d’entre 10 i 15 minuts de durada. En la primera opció, l'helicòpter ens portarà a sobrevolar La Massana, la vall d’Ordino, El Serrat, els estanys de Tristaina, Arcalís, els estanys Forcats, el pic de Comapedrosa, l’estany de les Truites i Arinsal, per acabar aquesta experiència inoblidable de nou a La Massana. Només ens caldria aterrar en un cim nevat per sentir de primera mà les sensacions d'una pujada d’heliesquí. Si s'opta per un vol més llarg, el de 15 minuts, el recorregut serà el mateix, sortint d’Arinsal, i es perllonga per l'estació de Pal, el pic de Carroi, Andorra la Vella i Escaldes fins tornar a La Massana.
 
Deixar-se lliscar per la neu i volar amb parapent, tot en un

Esquiar i tenir vistes d’ocell s’aglutinen en un sol pack per abordar la neu d’una manera diferent, de les més veloces i trepidants i que es pot trobar a Vallnord. Així com al Coll de la Botella de Vallnord-Pal-Arinsal es pot practicar parapent, en una modalitat més senzilla o bé farcint-la de tombarelles, a Vallnord-Arcalís es pot combinar el vol amb el surf de neu. El domini esquiable ordinenc posa a disposició cursos de diferent durada per tal d’endinsar-se o bé esdevenir un pro en Speed Ride. Així, hi ha classes intensives de 8, 12, 16 i fins a 24 hores.

Dia de Reis a Vallnord

Amb l'emoció de poder gaudir de Vallnord a vista d'ocell tampoc es pot oblidar que estem a la setmana més esperada per als nens, la setmana de Reis. I a Vallnord està tot preparat per a aquest dia tan especial. A Vallnord-Pal-Arinsal ses majestats enviaran un dels seus patges, el dijous 5 de gener, a l'edifici La Caubella de Pal, on recolliran les cartes dels nens i es duran a terme moltes activitats. A Vallnord-Arcalís també es viurà una tarda plena d'il·lusió amb la presència de Melcior, Gaspar i Baltasar, que arribaran esquiant a l’estació. El punt de trobada serà el restaurant Els Planells, on també s'organitzarà una xocolatada i es realitzaran activitats per a nens, com ara tallers de maquillatge.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 


giny

Editorial

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny