Notícia

Així arribaran els Reis de l'orient a La Molina, Vall de Núria, Vallter, Espot i Port Ainé

La tarda del dia 5 de gener els Reis d’Orient arriben a les estacions del Grup FGC. A Port Ainé ho faran el 4 de gener.

Skipallars,Port Aine,diaridelaneu
Així arribaran els Reis de l'orient a La Molina, Vall de Núria, Vallter, Espot i Port Ainé. Imatge d'arxiu. Autor/a: Ski Pallars
Els Reis d'Orient arriben a les estacions del grup FGC. Serà la tarda del dia 5 de gener quan a La Molina, Vall de Núria, Vallter, Espot i Port Ainé rebran els Reis Mags amb les populars xocolatades i baixades de torxes.


Els Reis Mags d’Orient visitaran les estacions de Turisme i Muntanya del Grup FGC. La primera en rebre’ls serà Port Ainé, on Ses Majestats arribaran a primera hora del matí del 4 de gener, per passar la jornada esquiant a l’estació i visitant el Parc Lúdic, abans de participar en la baixada de torxes i la xocolatada popular davant de l’Hotel Port Ainé 2000.

A la resta d’estacions, els Reis arribaran el dia 5 de gener. A La Molina ho faran una vegada finalitzada la jornada d’esquí a Pista Llarga. A partir de les 17.30h s’oferirà una xocolatada i es realitzarà la tradicional i espectacular baixada de torxes, que donarà pas a l'arribada de Ses Majestats i l’entrega de regals.
 
A Vall de Núria, a les 18.25h, els Reis Mags d'Orient arribaran per la zona del bosc fins el Santuari, amb un espectacle de llum, música i foc, per tal de recollir les cartes de tots els nens. Prèviament els més menuts gaudiran d’una xocolatada al Bar Finestrelles i d’un espectacle infantil a càrrec del grup Bufanúvols.

Vallter 2000 prepararà un divertit matí pensat per a tota la família i a les 12.00h arribarà la Sra. Bombolles, que explicarà contes i cantarà cançons per als més petits. L’espectacle acabarà amb un taller de bombolles de sabó gegants per a tots els assistents.

A Espot arribaran per la tarda. Se celebrarà una xocolatada popular a la cota 1500 i es farà la ja tradicional baixada de torxes des de la cota 2000, un espectacle de llum i color únic. A les 19.00h els Reis es traslladaran al poble per entregar dels merescuts regals als més petits de la casa.

Els detalls concrets i els horaris de les diferents activitats es poden consultar a www.turismefgc.cat.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 


Editorial

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny