Notícia

Cap de setmana dedicat a l'esquí de muntanya a La Molina

La Molina acollirà la VI Marxa popular nocturna d’esquí de muntanya i es podrà provar una bicicleta Snowtrike com la de Cedric Garcia

La Molina acollirà la VI Marxa popular nocturna d’esquí de muntanya. Imatge d'arxiu corresponent a la Crononiu 2016.
La Molina acollirà la VI Marxa popular nocturna d’esquí de muntanya. Imatge d'arxiu corresponent a la Crononiu 2016. Autor/a: La Molina
Agenda intensa per al proper cap de setmana a La Molina. Dissabte la VI Marxa popular nocturna d’esquí de muntanya o provar les bicicletes Snowtrike seran activitats destacades. I el diumenge Campionat de Catalunya Individual d’esquí de muntanya de la FEEC.


Properes activitats a La Molina

7 de gener - VI Marxa popular nocturna d’esquí de muntanya

El proper dissabte 7 de gener, La Molina acollirà la sisena edició de la Marxa popular nocturna d’esquí de muntanya, organitzada per La Molina Club d’Esports.
 
Com cada any, la sortida tindrà lloc a les 18:00 h a la Pista Llarga i l’arribada serà al pla de Costa Rasa. L’itinerari estarà degudament senyalitzat amb varetes lluminoses.
 
Ja a les 19.00 h, un cop finalitzada la marxa, s’organitzarà un berenar per a tots els participants i es farà un sorteig de regals.
 
Les inscripcions es poden fer a través de la pàgina web www.lamolinace.cat o bé a les oficines de La Molina Club d’Esports fins al divendres 6 de gener a les 20:00 h. El preu serà de 20,00 €. A més, el mateix dia 7 de gener, d’11:00 h a 14:00 h i de 15:00 h a 17:00 h, es podran fer les inscripcions a la botiga Intersport La Molina i el preu serà de 25,00 €.
 
Per a més informació es pot visitar el web www.lamolinace.cat o enviar un correu electrònic a: secretaria@lamolinace.cat.
 
7 de gener - Snowtrike


Dissabte 7 de gener, tothom que ho desitgi podrà provar, i sempre que es disposi del forfet de dia o de temporada, una Snowtrike com la de Cedric Garcia. Es tracta d’una bicicleta preparada per moure’s per la neu, ideal per a aquells riders que volen continuar pedalant a la muntanya, fins i tot durant els mesos d’hivern. La carpa estarà ubicada a la pista Bosquet, al costat del pàrquing del Telecabina de La Molina.
 
Per a més informació: www.lamolina.cat
 
8 de gener- Campionat de Catalunya Individual d’esquí de muntanya de la FEEC


Diumenge 8 de gener, tindrà lloc a la zona d’Alabaus una competició d’esquí de muntanya dins del Campionat de Catalunya en la modalitat d’esquí de muntanya individual, de la mà de la FEEC i La Molina Club D’Esports.
La sortida es realitzarà a les 10h.30 i al finalitzar es farà l’entrega de premis i botifarrada a la terrassa del Bar d’Alabaus
 
Per a més informació: www.feec.cat

Comentaris


No hi ha cap comentari
 

Opinions

Més opinions

Entrevista

''Personalitzem les fundes protectores des de la primera unitat''
Jaime Aranguren Bernal Fabricant fundes protectores de màscares

entrevista
giny

Les més llegides

Edició en paper


Editorial

Enquesta

La nostra enquesta: com en dieu al dibuix que deixa el trepitjat de pistes?


71%


14%


7%


7%

14 vots