Notícia

Cap de setmana dedicat a l'esquí de muntanya a La Molina

La Molina acollirà la VI Marxa popular nocturna d’esquí de muntanya i es podrà provar una bicicleta Snowtrike com la de Cedric Garcia

La Molina acollirà la VI Marxa popular nocturna d’esquí de muntanya. Imatge d'arxiu corresponent a la Crononiu 2016.
La Molina acollirà la VI Marxa popular nocturna d’esquí de muntanya. Imatge d'arxiu corresponent a la Crononiu 2016. Autor/a: La Molina
Agenda intensa per al proper cap de setmana a La Molina. Dissabte la VI Marxa popular nocturna d’esquí de muntanya o provar les bicicletes Snowtrike seran activitats destacades. I el diumenge Campionat de Catalunya Individual d’esquí de muntanya de la FEEC.


Properes activitats a La Molina

7 de gener - VI Marxa popular nocturna d’esquí de muntanya

El proper dissabte 7 de gener, La Molina acollirà la sisena edició de la Marxa popular nocturna d’esquí de muntanya, organitzada per La Molina Club d’Esports.
 
Com cada any, la sortida tindrà lloc a les 18:00 h a la Pista Llarga i l’arribada serà al pla de Costa Rasa. L’itinerari estarà degudament senyalitzat amb varetes lluminoses.
 
Ja a les 19.00 h, un cop finalitzada la marxa, s’organitzarà un berenar per a tots els participants i es farà un sorteig de regals.
 
Les inscripcions es poden fer a través de la pàgina web www.lamolinace.cat o bé a les oficines de La Molina Club d’Esports fins al divendres 6 de gener a les 20:00 h. El preu serà de 20,00 €. A més, el mateix dia 7 de gener, d’11:00 h a 14:00 h i de 15:00 h a 17:00 h, es podran fer les inscripcions a la botiga Intersport La Molina i el preu serà de 25,00 €.
 
Per a més informació es pot visitar el web www.lamolinace.cat o enviar un correu electrònic a: secretaria@lamolinace.cat.
 
7 de gener - Snowtrike


Dissabte 7 de gener, tothom que ho desitgi podrà provar, i sempre que es disposi del forfet de dia o de temporada, una Snowtrike com la de Cedric Garcia. Es tracta d’una bicicleta preparada per moure’s per la neu, ideal per a aquells riders que volen continuar pedalant a la muntanya, fins i tot durant els mesos d’hivern. La carpa estarà ubicada a la pista Bosquet, al costat del pàrquing del Telecabina de La Molina.
 
Per a més informació: www.lamolina.cat
 
8 de gener- Campionat de Catalunya Individual d’esquí de muntanya de la FEEC


Diumenge 8 de gener, tindrà lloc a la zona d’Alabaus una competició d’esquí de muntanya dins del Campionat de Catalunya en la modalitat d’esquí de muntanya individual, de la mà de la FEEC i La Molina Club D’Esports.
La sortida es realitzarà a les 10h.30 i al finalitzar es farà l’entrega de premis i botifarrada a la terrassa del Bar d’Alabaus
 
Per a més informació: www.feec.cat

Comentaris


No hi ha cap comentari
 
Editorial

ginyAllaus

Butlletí de Perill d'Allaus del dia 22/11/2018

Ampliar informació
Informació oferida per:
giny

Edició en paper


giny

giny

Entrevista

''El meu dia a dia és intentar gaudir 'a muerte' de la muntanya''
Txema Trull Fotògraf especialitzat en el món de la neu

entrevista