Notícia

Puigbalador obrirà les pistes de debutants

L'Associació Puyvalador Neige d'Or rebrà els clients amb l'oferiment d'un vi calent i beguda davant la sala "pic-nic".

Puig Balador,Puyvalador
Puig Balador (Puyvalador) obrirà les pistes de debutants Autor/a: Diaridelaneu.cat
Situació difícil a les estacions de la Catalunya del Nord. Les dues llevantades, la de finals de novembre i la del 20 de desembre, no van arribar amb força a cap de les estacions agrupades dins el consorci de Les neus Catalanes. Només les estacions amb una xarxa potent de neu produïda han pogut obrir pistes, però majoritàriament per sota del 60% d'instal·lacions i traçats. Les més perjudicades han estat Puigbalador (Puyvalador) i Formiguera (Formigueres), si bé aquesta darrera va aconseguir obrir tres pistes just abans de les festes de Nadal.

Amb molt d'esforç l'estació més septrentional del Capcir (Catalunya del Nord), Puig Balador, obrirà una pista per a debutants i l'àrea de trineus a partir d'aquest dissabte 7 de gener. El treball dels canons en les darreres hores, així com el suport de pisters, personal dels remuntadors i el treball de les trepitjaneus, permetran aquesta obertura parcial limitada als sector de debutants.

El personal de l'Associació Puyvalador Neige d'Or rebrà els clients que s'apropin a les pistes amb una benvinguda que inclourà l'oferiment d'un vi calent i beguda davant la sala "pic-nic".

Segons el comunicat emés per l'estació també estaran oberts els serveis de lloguer d'esquí i el restaurant "Les Lys".
Entrevista

"Recordo la sensació de llibertat absoluta i la connexió total amb la muntanya"
Rosa Maria Carcasona Agent de viatges - Ambaixadora de Diaridelaneu

entrevista


Les més llegides

Edició en paper


Editorial