Notícia

Regals anticipats dels Reis de l'Orient a Masella: s'obren les pistes Familiar i Muntanyes Russes

Avui dijous al Pla de Masella està prevista l'arribada dels Reis en trepitjaneus

Masella,ski,esqui,nocturn
Masella encara la recta final de les vacances de Nadal i Reis en millors condicions que quan va començar el període de vacances. Autor/a: Masella
Masella encara la recta final de les vacances de Nadal i Reis en millors condicions que quan va començar el període de vacances. Malgrat el sol i les temperatures suaus dels primers dies, des del passat 1 de gener les darreres 3 nits han tornat a ser molt productives per a la neu de canó. Aquest fet ha permés que l'estació hagi obert les pistes Familiar (Blava) i Muntanyes Ruses (vermella), permetent així que l'arribada al Pla de Masella es faci menys massificada per la pista Enamorats, ja que part dels esquiadors de nivell mig ho faran des del sector de La Pia.

Avui, nit de Reis al Pla de Masella
 
Avui dijous al Pla de Masella està prevista l'arribada dels Reis. Com cada vigília del dia del dia de Reis, a les 18 h, els Reis Mags d’Orient arribaran al Pla de Masella amb màquines trepitjaneu, degudament escortats pels patges amb torxes. Mentre arriben el infants podran gaudir d'una xocolatada amb acompanyament tot esperant la nit més màgica de l’any.

Nova sessió d'esquí nocturn el 7 de gener
 
Finalment recordar que Masella disposa del domini esquiable nocturn més important dels Pirineus obert, amb 13 pistes il·luminades que sumen un total de 10 km esquiables. Actualment l’estació disposa del 100% del domini esquiable nocturn obert. L’horari és de 18,30 a 21,30 h.. Dissabte 7 de gener estarà en funcionament.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 


giny

Editorial

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny