Notícia

Masella es queda a 200 esquiadors d'arribar als 10.000 esquiadors/dia

Masella fa un balanç molt positiu de les festes de Nadal, amb una excel·lent afluència des de la vigília de Nadal fins avui 8 de gener de 2017

Masella
Alta afluència d'esquiadors a Masella aquests dies, que s'ha quedat a 200 esquiadors d'arribar als 10.000 esquiadors/dia Autor/a: Masella
Que Masella era, aquestes festes, una de les millors destinacions dels Pirineus per esquiar no ho posa ningú en dubte. Menys encara els qui han passat per les seves instal·lacions, els quals han pogut gaudir des del primer de les festes de Nadal 2016-17 del 100% del desinvell esquiable, 100% dels remuntadors oberts i 4 dies d'esquí nocturn. Més encara: sol radiant gairebé tots els dies, cel blau, temperatures agradables, neu pols trepitajada i fresada a diari i absència de vent. Més dades? Doncs Masella oferia aquests dies fins a 56 km de pistes i uns gruixos de neu que anaven dels 30 a 65 cm de neu pols. Què més es pot necessitar, per esquiar?

Tot plegat gràcies a que Masella, al Pirineu Oriental, ha estat de les estacions més afavorides per les nevades de llevant dels mesos de novembre i desembre. Si a aquesta conjuntura hi afegim el fet que la xarxa de neu produïda de Masella és la tercera del Pirineu, era evident que, per força, les xifres de visitants a l'estació havien de ser no bones sinó excel·lents.

El resultat? Algunes nits s'ha arribat als 1.500 esquiadors i en jornades com els dies 27, 28, 29 i 30 de desembre s'han arribat a superar els 9.000 esquiadors. El mateix ha passat en dies del nou any com el 2, 3 i 4 de gener, un dels quals es va arribar als 9.800 esquiadors/dia. A les xifres tan importants d’esquiadors era lògic que hi acompanyés l'ocupació hotelera que, a peu de pista, ha estat entre el 90 i el 100%. A més, durant les festes han estat nombroses les activitats adreçades a tots els públics.

Activitats tradicionals
 
El ja tradicional Pare Noël, repartint caramels, i la cavalcada de Reis, amb baixada amb torxes amb 200 participants, han estat les activitats estrella dels infants.

Activitats esportives
 
Curses nocturnes, la XIV edició de la Cursa Familiar amb la singularitat en què pares, fills i germans competeixen entre famílies diferents, el GP Cerdanya, etc han estat les activitats més rellevants  a nivell esportiu.
 
Activitats après-ski
 
D’altres activitats, amb molt bona acceptació, ha sigut la festa celebrada el dia 30 de desembre a La Cantina de Masella, amb una afluència massiva de joves amb ganes d’après-ski i ballar amb un DJ en directe. I, també, en l’àmbit de l’après-ski l’oferta gastronòmica de la nova Cantina de Jaguar  Donnay & Taittinger i els sopars al Pla de Masella, després de l’Esquí  Nocturn, a base de raclettes i  fondues de formatge.

Tot plegat ha propiciat que les festes de Nadal 2016-17 hagin estat a Masella unes de les millors dels darrers anys.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 


Editorial

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny