Notícia

Grandvalira clou les vacances de Nadal amb una mitjana de 16.000 esquiadors diaris

El domini andorrà ofereix encara avui l’extensió esquiable més gran de la Península Ibèrica

Grandvalira,Hard Rock Food Ratrack
Màquina ratrack condicionada com a punt itinerant de restauració oferint la millor cuina americana (Hard Rock Food Ratrack) Autor/a: Grandvalira
Grandvalira ha tornat a ser una de les destinacions de neu de referència per passar les vacances de Nadal. Així ho demostra la mitjana de més de 16.000 esquiadors diaris que han visitat el domini andorrà entre el 23 de desembre i el 8 de gener, el que suposa un increment d’aproximadament el 13% respecte la campanya anterior. Els dies amb més afluència s’han concentrat, com és habitual, durant la setmana de cap d’any (28, 29 i 30 de desembre) i el dies previs al dia de Reis (3 i 4 d gener). L’origen dels esquiadors que han visitat Grandvalira durant les festes ha estat principalment de destinacions de proximitat com Catalunya, Madrid, València i el sud de França, però també s’ha registrat un augment en el nombre d’usuaris d’altres destinacions més llunyanes com Portugal, Regne Unit, Rússia o Israel. De la seva part, degut a les condicions irregulars de bona part de les estacions franceses, la presència d’esquiadors del país gal també ha augmentat durant les festes.
 
Els equips de terreny del domini han treballat intensament per garantir les millors condicions de neu malgrat la situació anticiclònica del primer tram de la temporada. Les baixes temperatures han permès activar la xarxa d’innivació i s’ha treballat de forma molt acurada el trepitjat de màquines. Gràcies a l’esforç i a la dedicació del personal tècnic de Grandvalira, el domini ofereix encara avui l’extensió esquiable més gran de la Península Ibèrica i unes de les millors condicions de neu del sud d’Europa. Durant l’època de Nadal, els esquiadors han pogut gaudir de més de 150 km esquiables repartits en els sis sectors del domini amb més del 85% de remuntadors operatius garantint d’aquesta manera una capacitat de transport fluïda als diferents punts de l’estació.
 
Un Nadal familiar i gastronòmic


Aquesta campanya nadalenca, Grandvalira ha ofert un complert programa d’activitats orientades a tota mena de públics, especialment a les famílies i als esquiadors més “gourmet”. Els més petits de la família han tornat a ser els grans protagonistes d’aquests dies amb els circuits infantils com el Mon(t) Magic a Canillo, el circuit Imaginarium a Grau Roig i el Bababoom Circus d’El Tarter. Però sens dubte, els moments més màgics d’aquestes festes han tornat a coincidir amb l’arribada del Pare Noel i Ses Majestats els Reis d’Orient que un any més han visitat el domini.
 
Aquest ha estat també un Nadal molt gastronòmic amb noves propostes “foodie” que han ampliat l’oferta gastronòmica de qualitat ja existent a l’estació. Així, durant aquestes festes l’estació s’ha sumat a una de les tendències gastronòmiques del moment adaptant-les al món de la neu amb la posada en funcionament de dos food ratracks. Es tracta de dos màquines ratrack condicionades com a punts itinerants de restauració que recorren els sis sectors de l’estació oferint una oferta gastronòmica gourmet als clients de l’estació (Nomad Gourmet Food Ratrack) i la millor cuina americana (Hard Rock Food Ratrack).
 
L’après-ski de Grandvalira també ha estat un dels principals al·licients pels esquiadors que han triat el domini més gran del sud d’Europa per a passar-hi les seves vacances de Nadal. Enguany, el sector del Pas de la Casa compta amb el Diamond CBbC Grandvalira, un nou punt d’oci gestionat per l’equip de Cala Bassa Beach Club d’Eivissa i que neix amb la voluntat de diversificar l’oferta d’après-ski de l’estació i dinamitzar els vespres de la zona. Tanmateix, L’Abarset al sector El Tarter s’ha convertit un any més en un dels punts neuràlgics dels Pirineus amb actuacions de dj’s de renom com Miqui Puig, dj Bias, Wally Lopez o Viktor Ollé.
 
Per últim, aquest Nadal Grandvalira ha tornat a convertir-se en l’estació amb l’oferta de freestyle més àmplia dels Pirineus gràcies al treball dels equips d’innivació, màquines i shapers. En total, els esquiadors mes intrèpids han gaudit dels tres snowparks del domini durant 12 hores al dia, de 9h a 21h.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 
Editorialginy

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny