Notícia

Vallnord acull més de 100.000 esquiadors durant les festes de Nadal

Pal,Arinsal,Vallnord
Vallnord acull més de 100.000 esquiadors durant les festes de Nadal Autor/a: Vallnord
La darrera setmana de 2016 i els primer dies de 2017 més de 100.000 persones han visitat les estacions de Vallnord. Pal Arinsal ha rebut més de 74.000 esquiadors, un 5% més que les passades festes de Nadal, i Arcalís ha mantingut les xifres històriques que el domini ja va assolir durant la temporada 2015-2016, amb 29.000 visitants.


Més de 100.000 persones han triat Vallnord per gaudir de les seves vacances de Nadal. Els darrers dies del 2016 i la primera setmana del 2017 les estacions han satisfet els  visitants arribats de totes les procedències amb més del 70% de les pistes a la seva disposició. Els dies en què es va registrar una major afluència van ser el 28 i el 29 de desembre i el 3 de gener. Així, el domini tanca el període de festes obtenint unes xifres similars a les registrades les passades temporades i amb la satisfacció d’haver complagut els usuaris malgrat l’absència de precipitacions de les últimes setmanes.
 
Pal-Arinsal ha rebut un 5% més de visitants aquestes dates festives, amb un total de més de 74.000 visitants. En concret, entre la darrera setmana del desembre del 2016 i en el transcurs dels primers dies de 2017, les estacions de la Massana van superar en més de 5.300 persones les visites rebudes la temporada anterior. L’increment en el nombre total d’usuaris en aquestes dates remarcables per als dominis resulta en un balanç molt positiu principalment per dues raons: d’una banda, les dades recollides als serveis de restauració i a les escoles d’esquí apunten a un client content. De l’altra, les instal·lacions han mantingut al llarg d’aquests dies el número d’instal·lacions obertes i fins i tot ha pogut ampliar-les.
 
Arcalís ha obert les portes, des que s’iniciaven les festes nadalenques fins passat el dia de reis, per a més de 29.000 persones. Aquestes bones dades repeteixen, d’aquesta manera, els números històrics als que l’estació ordinenca arribava la darrera temporada en aquestes dates assenyalades. Des del domini es ressalta aquest assoliment tenint en compte la menor superfície que la manca de precipitacions ha permès posar a disposició i que, no obstant això, s’ha mantingut totes les vacances al 75%. Amb tot, aquests resultats consoliden Vallnord-Arcalís com a garantia de neu.
 
La manutenció de les dades històriques a les que s’arribava l’hivern passat és doblement satisfactòria. A més de confirmar Vallnord-Arcalís com a destí d’esquí de referència, cal destacar l’increment de les despeses que la mitjana de més de 1.800 usuaris diaris han fet al llarg d’aquestes festes, situant els ingressos de l’estació un 2% per sobre de les xifres assolides l’any passat. Així, des del domini es fa un balanç satisfactori i es dóna continuïtat a l’esforç diari tot encarant les properes cites a l’agenda, que estrenarà l’ECOA Skimo Race 2017 el proper dia 14 de gener.
 
CALENDARI DE COMPETICIONS

Després del període de vacances Vallnord no s’atura i, de fet, ja es troba immersa en la preparació de diverses de les seves competicions. La propera tindrà lloc a Vallnord-Arcalís amb l’Esquí Club i la celebració de l’abans coneguda com a cursa de ‘La Tomba’ de la Coma, que enguany ha estat rebatejada com a ECOA Skimo Race i que es caracteritzarà pels seus nous recorreguts.

El cap de setmana immediatament posterior de la cursa de l’ECOA, Vallnord-Arcalís  continuarà immers en l’esquí de muntanya acollint, el dia 21 de gener, un esdeveniment de caràcter internacional: la Individual Race de la Copa d’Esquí de Muntanya de la Font Blanca 2017. Els mateixos esforços s’esmerçaran a Vallnord – Pal Arinsal, on l’acte es traslladarà el proper diumenge, 22 de gener, per viure la Vertical Race a Arinsal.  

Comentaris


No hi ha cap comentari
 

Opinions

Més opinions

Entrevista

giny

Les més llegides

Edició en paper


Editorial

Enquesta

La nostra enquesta: com en dieu al dibuix que deixa el trepitjat de pistes?


70%


11%


11%


7%

27 vots