Notícia

Nevada intensa a Porté-Puymorens, que preveu obrir al 100% en les properes 48 hores

Porté torna a fer l'abonament del peatge del Túnel del Cadí si es fa una compra de 4 forfets

Porte-Puymorens
Amb la nevada intensa que s'està produïnt avui a Porté-Puymorens, l'estació preveu obrir al 100% en les properes 48 hores Autor/a: Portè i Pimorent
Porté Puymorens obrirà el 100% de l’estació en les properes 48 hores. La nevada d’aquestes últimes hores (més de 20cm a la Vignole), i la previsió que la neu continuarà caient al llarg d’aquest dimarts i dimecres, ha acumulat el gruix de neu que mancava en algunes zones de l’estació que permet el tractament de les pistes. El domini esquiable quedarà totalment obert a partir de les properes 48 hores.
 
L’estació d’esquí de Porté Puymorens ja tenia oberts els 900 metres de desnivell i pistes dels sectors de la Mine, Village i Vignole. Amb la nevada actual, també es podrà obrir el sector de Fontfrède i la resta del domini, amb més de 30 pistes obertes -50 km esquiables- i els 9 remuntadors.
 
Dijous, gratis per a les dones

La neu arriba just en la setmana que s’inicien les promocions més atractives de la temporada. A partir d’aquest dijous, i la resta dels dijous del mes (dies 12, 19 i 26 de gener) les dones de més de 18 anys esquien gratis a l’estació de Porté. I els estudiants universitaris, de dilluns a divendres, ho poden fer per 19 euros durant els mesos de gener i març.
També estan en vigor els forfets familiars i l’abonament del peatge del Túnel del Cadí (per la compra de 4 forfets) així com la resta de les promocions que es poden consultar al web i al facebook de l’estació. Consulteu les condicions de cadascuna de les nostres promocions. 
Entrevista

''Aprofiteu per gaudir de la neu el màxim que pugueu''
Ana Amor Ambaixadora de Diaridelaneu

entrevista


Les més llegides

Edició en paper


Editorial