Notícia

Nevada intensa a Porté-Puymorens, que preveu obrir al 100% en les properes 48 hores

Porté torna a fer l'abonament del peatge del Túnel del Cadí si es fa una compra de 4 forfets

Porte-Puymorens
Amb la nevada intensa que s'està produïnt avui a Porté-Puymorens, l'estació preveu obrir al 100% en les properes 48 hores Autor/a: Portè i Pimorent
Porté Puymorens obrirà el 100% de l’estació en les properes 48 hores. La nevada d’aquestes últimes hores (més de 20cm a la Vignole), i la previsió que la neu continuarà caient al llarg d’aquest dimarts i dimecres, ha acumulat el gruix de neu que mancava en algunes zones de l’estació que permet el tractament de les pistes. El domini esquiable quedarà totalment obert a partir de les properes 48 hores.
 
L’estació d’esquí de Porté Puymorens ja tenia oberts els 900 metres de desnivell i pistes dels sectors de la Mine, Village i Vignole. Amb la nevada actual, també es podrà obrir el sector de Fontfrède i la resta del domini, amb més de 30 pistes obertes -50 km esquiables- i els 9 remuntadors.
 
Dijous, gratis per a les dones

La neu arriba just en la setmana que s’inicien les promocions més atractives de la temporada. A partir d’aquest dijous, i la resta dels dijous del mes (dies 12, 19 i 26 de gener) les dones de més de 18 anys esquien gratis a l’estació de Porté. I els estudiants universitaris, de dilluns a divendres, ho poden fer per 19 euros durant els mesos de gener i març.
També estan en vigor els forfets familiars i l’abonament del peatge del Túnel del Cadí (per la compra de 4 forfets) així com la resta de les promocions que es poden consultar al web i al facebook de l’estació. Consulteu les condicions de cadascuna de les nostres promocions. 

Comentaris


No hi ha cap comentari
 

Editorial


Opinions

Més opinions

giny

Edició en paper


giny

giny