Notícia

Baqueira es prepara per al World Snow Day

L'estació aranesa prepara ofertes i propostes per a debutants i experts

Baqueira,Vaqueira,nevada
Baqueira es prepara per al World Snow Day amb una nevada molt oportuna Autor/a: Baqueira
De moment ja porten una nevada de 15 cm, i que encara continua. En aquestes condicions comencen a Baqueira els preparatius per organitzar aquest cap de setmana el World Snow Day o Dia Mundial de la Neu. Es proposen per al cap de setmana del 14 i 15 tota mena d'activitats d'oci a més d'ofertes especials perquè els debutants i els seus acompanyants descobreixin el plaer de l'esquí.


El diumenge 15 de gener la majoria d'estacions d'esquí celebraran oficialment el Dia Mundial de la Neu. A Baqueira estendran els avantatges d'aquesta promoció als caps de setmana del 14-15 i 21-22 de gener. Aquest esdeveniment, promocionat per la Federació Internacional d'Esquí (FIS) des del 2007, neix amb l'objectiu de difondre els esports d'hivern a tot el món i acostar la neu als nens i les seves famílies.

Un any més, Baquera Beret se suma a aquest projecte per transmetre els beneficis de la pràctica dels esports d'hivern, la importància de gaudir d'aquests amb civisme i responsabilitat i la necessitat de conservar la entorn.

Ofertes i propostes per a debutants i experts

L'estació prepara per als caps de setmana de gener ofertes especials per a debutants i acompanyants. Entre les diferents propostes que trobaran els visitants, destaca un paquet especial d'esquí per dos caps de setmana: del 14-15 i 21-22 de gener. Aquesta promoció de dos dies, aplicable només a l'àrea de Beret, inclou classes d'esquí amb Era Escòla, en grups d'entre 8 i 10 persones, des de les 11.00 fins a les 13.00 h; lloguer de material (esquís, bastons i botes) i dinar a pistes. El preu és de 77 € per persona.

També es premiarà els esquiadors habituals que portin un amic debutant a la promoció, ja que el forfet diari els quedarà per 25 € amb accés a tota l'estació. Però la promoció no acaba aquí: els debutants que vulguin seguir practicant tindran l'oportunitat d'esquiar un altre cap de setmana de la temporada 2016-17 amb un forfet especial de 25 € per dia.

Per als esquiadors més experts, el dissabte 14 l'estació aranesa proposarà a les 18.30 h una baixada de torxes des de la cota 1800 de Baqueira fins a la cota 1500. A les 18.45 h es podrà degustar un cremat al bar de Baqueira 1500. Durant aquesta jornada , a més, es disputarà una cursa d'esquí en format open al stadium de Beret en la qual els participants se sentiran professionals per un dia. Hi haurà quatre categories: homes; dames; nens i nenes. Per participar en aquesta competició serà necessari inscriure prèviament.

Activitats per al públic familiar

Baqueira Beret també proposarà activitats per als més petits. Dissabte 14, de 11.00 a 13.00 h, al costat de la cafeteria de Beret, s'organitzarà un concurs de ninots de neu en el qual els nens i nenes tindran l'oportunitat de deixar volar la seva imaginació i crear el seu propi ninot.

La diversió, al seu torn, es traslladarà a les xarxes socials a través del concurs "World Snow Day": tots aquells visitants que comparteixin en els perfils de Baqueira seva foto més divertida dels dies 14 i 15 de gener a l'estació, gaudint d'alguna activitat del World Snow Day amb el hashtag #baqueiraworldsnowday , podran guanyar dos forfets de dos dies.

Reserves i inscripcions de totes les activitats: carme.aliu@baqueira.es Tel. 973.639.044

Comentaris


No hi ha cap comentari
 
Editorialginy

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny