Notícia

Com li ha anat a Carles Aguareles Loan avui per Font Romeu?

Aguareles Loan ha estat 35è després d’anar de menys a més en la competició

snow-park,Font Romeu,slopestyle
Font Romeu ha acollit avui la Copa del Món de slopestyle amb l'andorrà Carles Aguareles Loan en la sortida Autor/a: FAE
Font Romeu ha acollit avui la Copa del Món de slopestyle amb l'andorrà Carles Aguareles Loan en la sortida i amb l’equip tècnic molt satisfets per l’actuació del jove esquiador. La posició final ha estat el 35è en aquesta Copa del Món, però el més important és que el rider ha aconseguit fer el màxim que tenia planificat. “Ara ja sabem què hem de fer per millorar les puntuacions”, ha assegurat l’entrenador, Josep Gil.

Aguareles Loan ha estat 35è després d’anar de menys a més en la competició. En la primera ronda, l’andorrà ha puntuat amb 32.00, el que el situava en la 27a posició del Heat 2 en què estava enquadrat. En aquesta primera ronda no ha aconseguit la velocitat suficient en l’últim salt.

En la segona ronda, la seva actuació ha estat “perfecta”, segons ha explicat Gil, ja que ha fet tot els trucs que estaven previstos. Així, ha puntuat amb 64.40, que el deixava en la 16a posició del rànquing de la segona ronda, tot i que en el rànquing del seu heat era el 21è. Al final, sumant els resultats dels esquiadors del heat 1, Aguareles Loan ha finalitzat en la 35a posició.

Josep Gil, entrenador: “Hem d’estar molt contents perquè la segona ronda ha sigut perfecta i ha fet la puntuació que podia fer. Ha fet el que havia de fer, el que teníem planificat. Per pujar en la puntuació, ara hem de fer quatre canvis”. “Al matí els entrenaments han anat molt bé. Hem vist que podíem estar bé i al final en la competició ha fet la ronda que ell té”. Per altra part, avui Scotty Jordan ha format part dels entrenaments però per decisió consensuada amb els tècnics no ha competit en la Copa del Món per la perillositat del circuit i per evitar problemes dins del procés de recuperació de la seva lesió. “Es tracta que vagi sumant i anar poc a poc”, ha manifestat el tècnic, Josep Gil.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 
Editorialginy

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny