Notícia

Festa completa: Tavascan ja pot obrir!

Tavascan obre totes les seves instal·lacions aquest dissabte 14 de gener amb 40 cm. de neu nova. I continua nevant.

Festa completa: Tavascan ja pot obrir!. Imatge d'arxiu.
Festa completa: Tavascan ja pot obrir!. Imatge d'arxiu. Autor/a: Tavascant.net
No es pot dir que una festa sigui comleta si no hi som tots. Hi esteu d'acord? Doncs ara sí que podem dir que el Pirineu és una festa per a l'esquí alpí, i fins i tot per a l'esquí nòrdic. Demà obre Tavascan les instal·lacions i les pistes d'esquí alpí i nòrdic. Fins ara la temporada havia començat molt bé a totes les estacions de Pirineu però hi mancava Tavascan, així que ens feria el cor no poder dir que totes les estacions eren obertes. Després de les últimes nevades, l’Estació està en un punt òptim per assegurar, a partir d’aquest 14 de gener, la pràctica esportiva de l’esquí alpí i nòrdic, així com de la resta d’activitats relacionades amb la neu que s’hi poden realitzar. I compte, perquè ja s'apropen als 40 cm. de neu i continua nevant.


L’estació d’alta muntanya de Tavascan obrirà totes les seves instal·lacions aquest dissabte, 14 de gener de 2017. Després de les últimes nevades que han tingut lloc al llarg d’aquesta setmana, l’Estació ja té uns gruixos de neu considerables que s’apropen als 40 centímetres i això permet assegurar la pràctica tant de l’esquí alpí com de nòrdic, així com de la resta d’activitats relacionades amb la neu disponibles a Tavascan. A més, les previsions apunten a noves precipitacions en forma de neu imminents, la qual cosa pot afavorir encara més el bon estat de les pistes.

Cal recordar que, des del passat desembre, l’Estació de Tavascan té oberts al públic la zona recreativa de raquetes i el Refugi. Ara, es podran posar a disposició de tots els usuaris la resta dels equipaments de forma completa.

L’estació de Tavascan està situada a l’extrem nord occidental del Pirineu de Lleida, just a l’epicentre del Parc Natural de L’Alt Pirineu. La vall de Tavascan és un indret d’alta muntanya de gran interès paisatgístic i cultural. Ofereix una inigualable oferta turística, així com tota mena de serveis adreçats a donar a conèixer els atractius d’aquesta extensa àrea natural. Les seves pistes d’esquí, tot i ser de petites dimensions, ofereixen un ampli ventall de possibilitats lúdiques i esportives: esquí nòrdic, alpí, raquetes, escola d’esquí, el refugi, camp d’arves, etc., així com els nous circuits inclusius.
EntrevistaLes més llegides

Edició en paper


Editorial