Notícia

Suspenen les finals de la Copa del Món Slopestyle de Font Romeu

El vent i la nevada impedeixen celebrar la final. En homes donen per bons els resultats obtinguts a les proves classificatòries.

snow-park,Font Romeu,slopestyle
En el podi masculí de la Copa a Font Romeu: 1r classificat McRae Williams, en segona posicó Jesper Tjäder i en tercer lloc Alex Bellemare. Autor/a: SFR Freestyle Tour
La final de la primera etapa de la Copa del Món Slopestyle s'ha suspés avui dissabte per les condicions meteorològiques que afecten tot el Pirineu. Només s'ha pogut fer una primera màniga en dones, de la qual n'ha resultat guanyadora la jove francesa Tess Ledeux, de només 15 anys.

La seguretat dels finalistes no estava garantida a causa de les fortes ventades, que impedien als esquiadors fer els salts amb normalitat, ja que les ràfegues de vent podien arribar a alterar greument la trajectòria.

L'organització, en el cas de la categoria homes, ha valorat donar per bones les qualificacions de dijous i divendres i proclamar-ne els guanyadors a partir d'aquests resultats. Així doncs, en homes i segons les qualificacions, el podi masculí de la Copa a Font Romeu se l'emporta McRae Williams, en segona posició Jesper Tjäder i en tercer lloc Alex Bellemare. En el podi femení la primera posició ha estat per Tess Ledeux, segona posició per a Johanne Killi i tercera posició per a Anouk Purnelle-Faniel.

Més informació en aquests enllaços oficials:

www.sfrfreestyletour.fr
www.facebook.com/SFRFreestyle/
Instagram : @SFRFreestyleTour
Tweeter : @SFRFreestyl

Comentaris


No hi ha cap comentari
 
Editorialginy

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny