Notícia

Nevada de les que impressionen a Grandvalira

Grandvalira rep un total de 170 cm de neu nova en els últims 7 dies


Grandvalira ha acumulat més de 90 cm en les últimes 48 hores i s’espera que les precipitacions en forma de neu s’allarguin fins demà. Els equips de terreny treballen a ple rendiment per tenir a punt les pistes després de les intenses nevades de l’última setmana.


Grandvalira segueix acumulant centímetres de neu gràcies les intenses nevades de l’última setmana. En total, el domini registra 170 cm de neu nova, més de 90 cm dels quals només en les últimes 48 hores, i la previsió meteorològica indica que les precipitacions en forma de neu seguiran presents al Principat fins a la jornada de demà. L’estació més gran dels Pirineus preveu superar així els gruixos registrats durant la darrera nevada històrica del febrer de 2015 quan van arribar a caure 172 cm de neu també en 7 dies.
 
Després d’un inici de temporada marcat per la situació anticiclònica, aquestes noves precipitacions en forma de neu permetran la posada a punt de bona part de la superfície esquiable de l’estació de cara al cap de setmana, sempre que les condicions de la meteorologia ho permetin. Els equips de terreny treballen sense interrupció per condicionar les pistes, els accessos, les entrades i sortides dels remuntadors, els aparcaments i les terrasses dels restaurants. Tanmateix, les màquines continuen la seva missió de trepitjar la neu caiguda durant la nit d’avui.  Paral·lelament, el dispositiu de condicionament de les carreteres del Principat continua actiu per tal de garantir la màxima seguretat en l’accés a pistes. Una vegada més, s’ha demostrat que Andorra és un país de neu que compta amb la infraestructura necessària per fer front amb garanties i seguretat aquesta mena de situacions.
 

Comentaris


No hi ha cap comentari
 
Editorialginy

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny