Notícia

Així va anar la Salomon Quest Quest Challenge de Grandvalira

Més de 400 persones participen a la Salomon Quest Challenge en un cap de setmana marcat per la nevada

Grandvalira
Tres amics, neu i proves aptes per a tots els nivells: diversió assegurada Autor/a: Grandvalira
El Salomon Quest Quest Challenge conquesta la neu de Grandvalira. Fins a 450 persones es diverteixen al Salomon Quest Challenge de Grandvalira en un cap de setmana èpic marcat per l'abundant neu. Pares, nens, joves ... tots es van posar a prova en un Banked eslàlom, un skicross, un freeride i un eslàlom gegant i van vèncer al fred en un matí per al record. La Salomon Quest Challenge arribarà el 18 de febrer a Masella i el 8 d'abril a Sierra Nevada.


"Hem reunit 450 participants. Estem molt contents perquè, tot i el fred i de les nevades, molta gent s'ha acostat a venir i s'ho han passat molt bé ". Així resumia el director del Salomon Quest Challenge, Carlos Alhambra, la segona cita de la competició a Grandvalira, potser la més èpica, on la neu i les baixes temperatures van ser les grans protagonistes del dia. Va ser un matí per al record, només apta per als més valents, en la qual 450 esquiadors i surfistes de neu, repartits en 148 equips, van vèncer al fred ia l'abundant neu que queia i es van posar el dorsal per passar-s'ho d'allò més bé en una prova que demana estratègia, compenetració i ganes de divertir-se. Especial menció mereixen els més petits, majoria a Grandvalira i que, amb casc, ulleres i ben abrigats, tampoc van dubtar a posar-se els esquís per lliscar per la neu de l'estació i passar per totes les proves.
 
"La Salomon Quest Challenge va néixer molt enfocat als esquiadors de club però, cada any, evoluciona i creix. Ara reunim cada vegada a més gent i de perfils diferents: pares, nens, joves, esquiadors de cap de setmana...", afegeix Alhambra. A Grandvalira, tots ells es van citar des de les nou al sector de Grau Roig, a l'àrea de Cubil, per recollir el seu xip, el seu dorsal i el seu mapa i arrencar una aventura més dura i emocionant que mai per l'estació andorrana.
 
Maquinistes, pisters i l'equip de terreny de Grandvalira van treballar a fons durant tot el dia perquè els participants puguin gaudir al màxim de les tres hores de competició. "La prova que més m'ha agradat ha estat el boardercross, pels salts, la neu increïble que queia i l'ambient"; "Per a mi el gegant era el més espectacular. És totalment diferent del que faig normalment en pistes i m'ha semblat súper entretingut", comentaven alguns dels 450 competidors. La neu i el fred van afegir un punt de dificultat a un Salomon Quest Challenge que, igualment, va conquistar a cadascun dels valents que es van acostar a Andorra.

Sis balises els esperaven amagades per l'estació perquè arribessin fins a elles i sumessin punts extres. L'estàtua de Francesc Viladomat també els apropava més a la victòria si la trobaven i es fotografiaven amb una mica d'imaginació costat. No van faltar tampoc les quatre proves que són ja un clàssic: el Banked eslàlom, l'eslàlom gegant, el skicross i el freeride, totes a punt per ser gaudides en pista tancada. Salts, neu verge, girs, descensos... per posar a prova a tots els equips de 3 que van acceptar el repte de la Salomon Quest Challenge més fred del curs.
 
Després de lliscar per pistes i sumar el màxim nombre possible de punts, els participants van tornar al village, encara sota una intensa nevada, però no van dubtar a quedar-se fins al final per gaudir dels regals, el lliurament de premis i el sorteig de material. Molts van arrodonir el dia portant-alguna sorpresa per a casa després d'un matí de competició i diversió.
 
Després de passar per Baqueira i Grandvalira, el Salomon Quest Challenge arribarà el 18 de febrer a Masella i el 8 d'abril a Sierra Nevada. Les inscripcions, a un preu de 10 € per persona, es realitzen a través del web www.salomonquestchallenge.com.
 

Comentaris


No hi ha cap comentari
 


giny

Editorial

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny