Notícia

Peyragudes: l'estació d'esquí que dedica una pista a l'agent 007

La pista s'ha obert aquest any i està dedicada a la pel·lícula "“Tomorrow never dies”, grabada fa 20 anys en aquesta estació


La nova zona esquiable rendeix homenatge a les mítiques escenes de James Bond rodades en aquest domini que té 60 quilòmetres esquiables i 51 pistes obertes.


Amb motiu del 20è aniversari del rodatge de la mítica pel·lícula “Tomorrow never dies” (1997), l’estació d’esquí de Peyragudes converteix el que va ser el set de rodatge en una nova pista blava. La pista 007 està situada a 2.760 metres d’altura, envoltada de pics increïbles de fins a 3000 m d’altura, i és accessible a cinèfils i amants de la neu (www.lespyrenees.net).
 
El 2017 és l’any James Bond a Peyragudes. L’estació dels Pirineus centrals ofereix una experiència de cinema. La pista 007 està situada en el lloc on es van rodar les famoses escenes en la que James Bond –encarnat per l’actor Pierce Brosnan–, escapa de les muntanyes nevades amb una avioneta de les explosions a l’altiport de Peyragudes. En el rodatge, la pista del Pirineu francès simulava ser una base aèria afgana.
(www.n-py.com/es/peyragudes)
 
20è ANIVERSARI DE CINE

La pista de neu més cinematogràfica neix per celebrar el 20è aniversari del rodatge d’aquesta pel·lícula mítica. A més d’aquesta localització de luxe, al llarg de la temporada l’estació de Peyragudes durà a terme moltes activitats relacionades amb aquesta temàtica. Algunes d’aquestes activitats seran l’exposició dels documents del rodatge de la pel·lícula: projeccions tant interiors com exteriors; o la flashmob amb disfresses relacionades amb el personatge de James Bond.
 
L’AERÒDROM MÉS ALT DELS PIRINEUS

Les valls de Peyragudes ofereixen unes vistes panoràmiques increïbles dels Pirineus francesos. L’estació passa a prop d’un gran bosc i finalitza just per sobre de la pista d’aterratge que va servir de localització en el rodatge de la pel·lícula “El demà no mor mai”. Es tracta de l’aeròdrom més alt dels Pirineus, motiu pel qual va ser seleccionat per a la pel·lícula.
 
UNA ESTACIÓ PUNTERA AMB 60 KM ESQUIABLES

De la fusió de les estacions de Peyresourde i Les Agudes l’any 1988, va sorgir el domini esquiable de Peyragudes; amb més de 60 km esquiables, 51 pistes i 6 km de pista marcada per a la pràctica de l’esquí de travesa. Aquesta estació situada en el cor dels Pirineus centrals és una estació puntera pel que fa a tecnologia. Va ser pionera en la instal·lació de canons de neu i telecadires desembragables (en l’actualitat compta amb 17 remuntadors ultramoderns); i és tot un referent en oferir dades en temps real gràcies al sistema d’estat de pistes GPS.
 
PLANS MULTIAVENTURA A PEYRAGUDES

Allotjar-se en un iglú, gaudir de l’autèntica velocitat de l’Speed Riding Airboard, l’Snake gliss o el yonner. Aquestes són algunes de les activitats que es poden fer a l’estació de neu de Peyragudes; la primera estació de neu que va oferir la combinació Ski & Spa.
 
Aquí, després de tota una jornada d’esquí pots relaxar-te en un dels centres termals que hi ha a peu de pistes: el “Balnéa” amb bany romà, japonès i amerindi; o del seu germà gran, l’“Spassio”. Aquest últim és un spa d’alta muntanya que sedueix per la seva bellesa arquitectònica, per la lluminositat natural i la cúpula de vidre amb piscina oberta a 30oC en situació est. Pels seus finestrals es pot veure una vista espectacular sobre l’estació d’esquí de Peyragudes. Descobreix els rituals de benestar de Hawai o India, en companyia de la família o amics. P.V.P. estada de 2 dies d’esquí, 2 nits en un confortable estudi i 2 hores de relaxació al centre termal “Spassio”, un dels millors centres termals a peu de pista, a partir de 150,70 € per persona (mínim 2 persones).
 
Informació de contacte de Peyragudes:  Maison de Peyragudes. Peyresourde. 65240 Peyragudes / T. +33 05 62 99 69 99 / info@peyragudes.com / www.peyragudes.com
Entrevista

"La festa post competició és un gran al·licient. Sense ella, el record per als nens no seria el mateix"
Oriol Guinart Director tècnic de Club Aranès d'Esports d'Iuèrn (CAEI)

entrevista


Les més llegides

Edició en paper


Editorial