Notícia

Vall de Núria continuarà sent pública

L’Ajuntament de Queralbs atorga la concessió a FGC durant un any i mig més

Vall de Nuria
Vall de Núria continuarà sent pública. Imatge d'arxiu. Autor/a: Vall de Núria
L’Ajuntament de Queralbs atorga la concessió de Vall de Núria a FGC durant un any i mig més. FGC mantindrà l’explotació i gestió de l'estació d'esquí i  les instal·lacions de Vall de Núria fins al 31 de maig del 2018. L’empresa pública mostra la seva satisfacció davant d’aquesta determinació.


L’Ajuntament de Queralbs va aprovar en el ple del passat 28 de desembre de 2016, l’expedient d’adjudicació directa a favor de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya per la concessió dels terrenys comunals del municipi de Queralbs que envolten el complex del Santuari i l’estació superior del cremallera de la Vall de Núria,  per un període d’un any i mig. D’aquesta manera, FGC mantindrà l’explotació i gestió d’aquests terrenys, en el que s’encabeixen les diferents instal·lacions i activitats completant la oferta de Vall de Nuria, fins el dia 31 de maig del 2018.
 
Ferrocarrils de la Generalitat manifesta la seva satisfacció davant aquesta determinació, que ha de permetre continuar amb les negociacions iniciades entre l’ajuntament de Queralbs i FGC per tal d’assolir el millor acord possible en interès de continuar potenciant Vall de Núria, com un dels principals motors turístics del territori. En aquest sentit, FGC vol deixar constància de la seva voluntat i compromís amb l’Ajuntament de Queralbs per seguir gestionant aquesta concessió, tal i com ha vingut fent-ho durant tots aquests anys.
 
 

Comentaris


No hi ha cap comentari
 

Opinions

Més opinions

Entrevista

giny

Les més llegides

Edició en paper


Editorial

Enquesta

La nostra enquesta: com en dieu al dibuix que deixa el trepitjat de pistes?


70%


11%


11%


7%

27 vots