Notícia

I vosaltres? Preferiu ser un Papu o fugir d'ells?

Aquest dissabte torna la Nit del Papu a Vall de Núria

I vosaltres? Preferiu ser un Papu o fugir d'ells?
I vosaltres? Preferiu ser un Papu o fugir d'ells? Autor/a: Diari de la Neu
Des de fa més de 20 anys la Nit del Papu és tota una festa de referència de la temporada d’hivern entre les estacions d’esquí del Pirineu. Si voleu passar-ho bé i gaudir de la neu amb esquís o taula de surf, de nit, i en un ambient especial, no us ho pensu dues vegades: aquesta dissabte la festa més autèntica de les muntanyes blanques és a Vall de Núria.


Agenda d'activitats a Vall de Núria per aquest dissabte i diumenge a Vall de Núria
 
21 de gener – Nit del Papu

Dissabte 21 de gener Vall de Núria serà l’escenari d’una esquiada nocturna màgica sota els estels, en què els esquiadors hauran de fer servir l’enginy per despitar els papus escampats per totes les pistes i evitar, així, ser enxampats. Des de fa més de 20 anys la Nit del Papu és tota una festa de referència de la temporada d’hivern entre les estacions d’esquí del Pirineu.
Durant la jornada s’organitzaran altres activitats, com una baixada de torxes, per a petits i grans, graellada, DJ, focs artificials...
 
Pel que fa referència a les tarifes, hi haurà un únic preu per a adults i nens de 18,00 € (no inclou forfet ni cremallera). A les dotze de la nit es podrà agafar el tren especial de baixada.
 
21 i 22 de gener – Cremallera + Bateig amb raquetes de neu

El cap de setmana del 21 i 22 de gener, Vall de Núria posarà en marxa l’activitat Bateig amb raquetes de neu. Les sortides, que es faran amb guies experimentats, es duran a terme al matí, de 10.30 a 12.30 h. Tot seguit, hi haurà temps lliure per descobrir la vall i gaudir de l’entorn.
 
El preu inclou el bitllet del Cremallera (anada i tornada), guiatge i material (raquetes). Cal portar roba d’abric, guants, gorra i calçat adequat. A més, és necessari reservar prèviament. Activitat a partir dels 7 anys.
 
Preu adult: 32,80 €
Preu infant (7-14 anys): 27,25 €
 
Per a més informació: www.valldenuria.cat

Comentaris


No hi ha cap comentari
 
Editorialginy

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny