Notícia

Un Snow Club Gourmet a 2.000 m.? Un duel gastronòmic? Això només pot ser a Grandvalira

El reconegut xef Isma Prados ha estat el mestre de cerimònies d’una batalla entre productes flexitarians i tradicionals

Grandvalira,Snow Club Gourmet
El reconegut xef Isma Prados ha estat el mestre de cerimònies d’una batalla entre productes flexitarians i tradicionals Autor/a: Grandvalira
Grandvalira inaugura l’Snow Club Gourmet amb un duel gastronòmic a més de 2.000m d’alçada. Aquesta és la primera de 8 jornades organitzades per aquest nou club culinari a la neu  dirigit als amants de la neu i la bona taula.


Grandvalira, fidel a la seva aposta per oferir una oferta gastronòmica cuidada, amb els productes més exclusius i en línia amb les últimes tendències gourmet, ha inaugurat aquest cap de setmana l’Snow Club Gourmet. Aquesta iniciativa, pionera als Pirineus, ha estat especialment pensada perquè els amants de l’esquí i dels sabors més exquisits puguin  gaudir de totes dues activitats a la neu.
 
Grandvalira ha donat el tret de sortida a aquesta iniciativa al Restaurant La Cabana (sector Soldeu), convidant al popular xef Isma Prados, imatge i col·laborador de la reconeguda marca de productes frescos i elaborats Ametller Origen. Sota el nom de Flexiteriana o Tradicional, Prados ha cuinat en directe diversos tipus de Brunch amb una cuidada selecció de productes de la prestigiosa marca catalana. Per posar de manifest les diferències i opcions que ofereix totes dues tendències d’ alimentació i sense descuidar les propietats nutricionals de cada una, en aquest shoowcooking també ha participat Imanol Jaca (propietari de la casa Txogitxu), que ha realitzat una demostració de les opcions culinàries que ofereixen les carns vermelles del País Basc. Sobre el showcooking, Prados ha destacat: “Hem elaborat una proposta de dinar basada en la fruita, la verdura i els làctics de perfil gras per tenir energia i antioxidants. Un concepte molt modern però sense deixar de costat clàssics de la cuina de muntanya, de la cassola, de las coccions d’ermità que també ens defineixen.” Per la seva banda, Jaca ha destacat el paper protagonista de la carn a la cuina tradicional de muntanya i ha afirmat que es tracta d’una “iniciativa sense precedents en un entorn incomparable”. Aquest projecte compta amb un ambaixador d’excepció, en Jordi Marquet, un dels precursors de les propostes gourmet al Principat i una eminència de la gastronomia andorrana. A la jornada també hi han assistit Paco de la Rosa, propietari de les Caves Torelló, en Jordi Dilmé, gerent de Juicius i soci d’aquesta marca de sucs naturals juntament amb el jugador del Fútbol Club Barcelona, Gerard Piqué, i Conrad Blanch, director general de Grandvalira-Ensisa.

Aquest brunch és el primer d’una sèrie d’esdeveniments que es realitzaran al llarg de la temporada a Grandvalira en el marc de l’Snow Club Gourmet i que permetrà als seus socis degustar els millors productes gourmet com Ametller Origen, Joselito, Txogitxu, Carpier, Espinaler, Veuve Clicquot, La Catedral de Navarra, Don Bocarte, Caves Torelló, Belvedere, Diageo, Vilmah, Juicius, Hennessy o Concept Pa. En paraules d’Àlex Orúe, director de restauració de Grandvalira-Ensisa: “dins d’aquesta línia estratègica de millora permanent dels nostres serveis de restauració hem apostat per l’Snow Club Gourmet, que associa esquí amb gastronomia. Hi ha molta gent del sector de la neu a la que li agrada compartir amb amics una bona gastronomia i aquesta és l’oferta de l’Snow Club Gourmet, amb uns proveïdors de primera categoria. Avui en dia tenim 15 de diferents segments gastronòmics, una aposta d’ alçada que ens posiciona a la primera línia de l’excel·lència que busquem en tots els serveis.”
 
Snow Club Gourmet, pels amants de la neu i de la millor gastronomia
 
Seguint amb el seu objectiu d’oferir una oferta gastronòmica de primera qualitat, Grandvalira ha creat aquesta temporada l’Snow Club Gourmet, un club que uneix gastronomia i esquí. Durant les pròximes setmanes i dins del marc de l’Snow Club Gourmet, Grandvalira organitzarà experiències culinàries úniques i temàtiques per als seus socis en les que participaran representants i padrins de les diferents marques i en les que el producte serà el verdader protagonista.
 
Així per exemple, els foodies més intrèpids tindran l’oportunitat de pujar de nit en màquines trepitja neu a algun dels establiments del domini a més de 2.000 metres d’altitud; o bé de degustar en ple bosc nevat i en un entorn idíl·lic un deliciós menú a base de productes gourmet a una food ratrack, una de las últimes novetats de l’estació per aquesta temporada.
Publicitat
Publicitat

Entrevista

"La festa post competició és un gran al·licient. Sense ella, el record per als nens no seria el mateix"
Oriol Guinart Director tècnic de Club Aranès d'Esports d'Iuèrn (CAEI)

entrevista
Publicitat

Les més llegides

Publicitat

Edició en paper


Publicitat
Publicitat
Publicitat

Editorial

Publicitat