Notícia

La Molina preveu penjar avui el cartell "Neu pols tot obert"

Des d'avui ja es pot esquiar per la pista Comabella, una de les més valorades pels esquiadors habituals de l'estació

La Molina,pista llarga
La Molina preveu penjar avui el cartell "Neu pols tot obert". Imatge d'aquest dimecres a Pista Llarga de La Molina. Autor/a: La Molina
La temporada va començar molt bé a La Molina a finals de novembre però li va quedar pendent el poder obrir la pista Comabella, una de les més valorades pels clients i esquiadors habituals de l'estació. Les darreres nevades d'aquesta setmana han permés obrir aquest traçat que té el seu inici a la muntanya de la Tosa i enllaça, pel Coll de Pal, amb la pista Volta Muntanya Sagrada. Des de dimarts fins a dimecres les trepitjaneus han estat preparant aquest pista i altres que van quedar molt ben proveïdes de neu gràcies a les nevades i als paravents.

A més, el fred intens d'origen siberià d'aquests de dimecres i dijous d'aquesta setmana han estat vitals per a la producció de fins a 30.000m3 de neu de canó, que és l'equivalent a omplir gairebé 15 piscines olímpiques. Això reforça un bon gruix de neu a pistes i garanteix la temporada durant unes quantes setmanes. Aquesta producció, de rècord segons han informat des de La Molina, i les nevades naturals són el que permet obrir al 100% totes les pistes i remuntadors de La Molina des d'avui.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 

Editorial


Opinions

Més opinions
giny

Edició en paper


giny

giny
giny
giny
giny