Notícia

Port Ainé celebra el 30è aniversari de la seva fundació

Aquest dissabte s’ha celebrat en un acte institucional a Rialp i a Port Ainé per a commemorar els 30 anys de l’estació.

Josep Meseguer,Aniversari,Port Aine
Aquest dissabte s’ha celebrat en un acte institucional a Rialp i a Port Ainé per a commemorar els 30 anys de l’estació. Autor/a: FGC
L’11 de gener de l’any 1987 s’inaugurava l’estació de Port Ainé. En motiu dels 30 anys de la seva fundació, aquest dissabte s’ha celebrat un acte institucional al poble de Rialp i a l’estació de Port Ainé, on han assistit els alcaldes dels municipis de Sort i Rialp, el president del Consell Comarcal del Pallars Sobirà, a més del president de Ferrocarrils de la Generalitat, Enric Ticó. 
 
La posada en marxa de l’estació de Port Ainé va ser clau per la dinamització del territori, concretament a l’àrea d’influència  dels municipis de Sort, Rialp i Soriguera. És per aquest motiu que aquest dissabte també s’ha volgut rendir homenatge al fundador, Josep Mesegué i Utgé.
 
La comarca del Pallars Sobirà és actualment una referència en el món de l’esquí i la muntanya. En aquest sentit, Enric Ticó ha volgut fer un reconeixement  a tots els qui, fa trenta anys, van apostar pel territori. “Gràcies a la seva tasca, ara Port Ainé genera més de 220 llocs de treball directes i indirectes”, ha assegurat.
 
El setembre de 2011, FGC va prendre testimoni de la gestió de l’estació de Port Ainé amb la voluntat de continuar amb la tasca de dinamitzar el territori del Pallars. La seva aposta és clara: fomentar el patrimoni de l’esquí i la muntanya a les seves estacions de Cerdanya, Ripollès i Pallars, no només a l’hivern sinó també a l’estiu.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 


Editorial

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny