Notícia

FCG reforça la seva aposta per les noves tecnologies i actualitza les Apps de les estacions

Nova versió per a Android i IOS de les Apps de les 5 estacions

app,skipallars,espot
FCG reforça la seva aposta per les noves tecnologies i actualitza les Apps de les estacions. A la imatge, captura de pantalla de l'app. d'Espot Autor/a: Diaridelaneu.cat
Entre les principals novetats destaquen les millores en l’estructuració dels continguts i la integració del comerç electrònic, fet que millora la usabilitat i l’experiència de l’usuari.
 
Ferrocarrils de la Generalitat ha posat a disposició dels usuaris una nova versió de les aplicacions de les estacions d’esquí i muntanya.  Les actualitzacions estan disponibles des del 4 de gener pels principals sistemes operatius mòbils: IOS i Android.   
 
Amb l’objectiu d’oferir cada dia un millor servei per als usuaris, el Grup FGC ha aplicat un seguit de millores a les aplicacions per a mòbils i tauletes, basat en un nou disseny més visual i atractiu que dóna accés a una nova estructura  de continguts centrada en temàtiques d’interès per als visitants. S’han aplicat diverses millores i actualitzacions a les funcionalitats existents, així com en la integració de les botigues online de forfets, combinats, bitllets de cremallera i d’allotjament per tal de millorar la usabilitat per al client i l’experiència d’usuari.
 
Paral·lelament s’han creat dos continguts nous en base al feedback de la comunitat usuària: una sala de webcams per veure l'estat real actual de les pistes i l'apartat de "Timeline", on l'usuari podrà veure en tot moment les accions que fan els usuaris de l'app a l'estació (fotos, enregistrament de tracks, participació a reptes etc.). A més, també s’ha incorporat una nova secció dedicada a donar detall actualitzat en temps real de l’estat d’obertura de pistes i remuntadors.
 
Tot un conjunt de novetats que permeten fer més senzilla i útil l'experiència dels usuaris en el consum de continguts relacionats amb les estacions des dels seus dispositius.
 
Geolocalització, gestió de reserves i seguretat

Gràcies a les Apps de La Molina, Vallter 2000, Vall de Núria, Espot i Port Ainé, els usuaris poden emmagatzemar diversos continguts digitals sobre el seu pas per les estacions (tracks, fotografies, rutes cronometrades etc.).
 
En el cas de l’App de La Molina, s’ha millorat la funció del Navegador: una eina específica per facilitar la orientació i els desplaçaments per l'estació que està operativa des de fa dues temporades. L’usuari, activant la funció de ubicació GPS, pot accedir al seu posicionament en el mapa i trobar informació útil sobre com arribar al seu destí amb indicacions de veu incloses.
 
Els usuaris que ja tinguin descarregada l’aplicació, podran gaudir de les millores instal·lant-ne les actualitzacions. Les aplicacions estan disponibles als centres de descàrrega tant d’IOS com d’Android.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 
Editorialginy

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny