Notícia

Si ets un “quarentón” esquia a Val Louron

Aquesta estació d'esquí francesa celebra el seu 40è aniversari aquesta temporada

Val Louron
Dues esquiadores a Val Louron. Aquesta estació d'esquí francesa celebra el seu 40è aniversari aquesta temporada Autor/a: Val Louron
Estàs a punt per bufar les teves 40 espelmes aquest any? Enhorabona! Val Louron també està preparada per celebrar el seu 40è aniversari aquesta temporada. Per això, del 7 al 13 de febrer, aquesta estació d'esquí del Pirineu francès et convida a esquiar de manera gratuïta en les 19 pistes del seu domini esquiable; i a gaudir de les activitats especials que oferirà per a tots els públics, i també d’un final de festa excepcional amb focs d’artifici a pistes, a més de 1450 metres d’altitud. Això sí, no t’oblidis el carnet d’identitat! (www.lespyrenees.com)
 
A partir del dissabte 7 i fins al divendres 13 de febrer, amb motiu del vostre 40è aniversari, l’estació de Val Louron, al Departamemt dels Alts Pirineus, et convida a esquiar de manera gratuïta. Aquesta estació que domina les valls d’Aure i Louron, està situat entre 1.450 i 2.100 metres d’altitud; i disposa de 19 pistes (1 negra, 6 vermelles, 6 blaves i 6 verdes), 12 remuntadors i 35 canons de neu.
 
Val Louron és també la meca del vol lliure als Pirineus. És un dels Millors emplaçaments dels Pirineus per volar en parapent o ala delta donat que disposa de deu grans punts de llançament i aterratge. A més, els meravellosos paisatges de la Vall de Louron o del bosc de Lapadé fan que sigui un lloc excepcional on gaudir de les sortides amb raquetes de neu, dels trineus tirats per gossos o de la base nòrdica “Sherpa”, ubicada a 1450 metres d’altitud.

Més informació: +33 05 62 99 95 35. www.val-louronski.com
 
Entrevista

"La festa post competició és un gran al·licient. Sense ella, el record per als nens no seria el mateix"
Oriol Guinart Director tècnic de Club Aranès d'Esports d'Iuèrn (CAEI)

entrevista


Les més llegides

Edició en paper


Editorial