Notícia

Vall de Núria acollirà la 1era prova de la Copa Snowrunning

La primera prova serà el 25 de febrer amb dos recorreguts possibles: un trail de 6 km i un de 12 km.

Vall de Núria acollirà la 1era prova de la Copa Snowrunning. Imatge d'arxiu.
Vall de Núria acollirà la 1era prova de la Copa Snowrunning. Imatge d'arxiu. Autor/a: Captura de pantalla
Besttrail i Pangea Attitude, empreses dedicades a l’organització d’esdeveniments esportius outdoor, auneixen esforços per encetar un nou projecte aquest 2017: la 1era Copa Snowrunning de Catalunya. Un projecte innovador que vol apostar cap al futur d’aquesta modalitat esportiva: l’snowrunning, córrer sobre neu.

Aquesta proposta reuneix a dues curses del calendari 2017, la Polärtic i la Dark Polar Race, organitzades en les estacions d’esquí catalanes Vall de Núria i La Molina.

La primera prova de la lliga l’encapçala la Polärtic, una espectacular cursa de muntanya en un entorn excepcional: la Vall de Núria. La prova s’organitza el proper dissabte 25 de febrer i dóna dues opcions de recorregut, un trail de 6 km i un de més llarg de 12 km.

Per finalitzar la Copa Snowrunning trobem la Dark Polar Race. Amb escenari a La Molina i un únic circuit de 10,5 km, la cursa arriba a la seva tercera edició. Ambdues curses compten amb la característica de ser semi-nocturnes, fet que portarà als seus participants a veure pondre’s el sol i sortir la lluna mentre corren per la neu.

A més de l’esforç i la dedicació de les dues empreses implicades, Besttrail i Pangea Attitude, cal la complicitat i l’ajuda de les dues estacions d’esquí disposades a donar suport al projecte, i el seu principal col·laborador, Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya.

El requisit essencial per puntuar i ser guanyador de la copa és participar en les dues proves i aconseguir acumular més punts. Aquests punts dependran del temps que es tardi en completar el recorregut i arribar a meta.

El lliurament de premis de la competició de snowrunning es realitzarà a la Molina. En aquesta trobada es farà el reconeixement als guanyadors que han completat el repte de fer les dues proves i el premi consistirà en un pack de productes cedits pels col·laboradors i les pròpies empreses organitzatives.

A més, tots aquells que participin en ambdues curses, podran optar a guanyar fabulosos premis dels col·laboradors i organitzadors de la Copa Snowrunning.

Per a informació més detallada sobre les curses podeu consultar els webs: http://www.polartic.cat/ //http://darkpolarrace.com/ca

Comentaris


No hi ha cap comentari
 

Opinions

Més opinions

Entrevista

giny

Les més llegides

Edició en paper


Editorial

Enquesta

La nostra enquesta: com en dieu al dibuix que deixa el trepitjat de pistes?


70%


11%


11%


7%

27 vots