Notícia

Torna el Torfeu Borrufa d'Arcalís

El Borrufa celebra la 25a edició del 30 de gener al 2 de febrer

Torna el Torfeu Borrufa d'Arcalís. Imatge d'arxiu de la passada edició.
Torna el Torfeu Borrufa d'Arcalís. Imatge d'arxiu de la passada edició. Autor/a: Diaridelaneu.cat
Vallnord-Ordino Arcalís acollirà del 30 de gener al 2 de febrer l’esdeveniment de referència per als infants de l’esquí alpí: el Trofeu Borrufa. Aquest any compleix 25 anys i, com cada edició, la competició internacional aplega les federacions d’esquí que, a la seva vegada, estan agrupades a la Federació Internacional d’Esquí (FIS). En total seran 22 països en 31 equips.

El Borrufa reunirà dues categories masculines i femenines: l’U14, és a dir, els nascuts entre l’any 2003 i el 2004, i aquells nascuts des del 2001 fins el 2002, que competiran sota la modalitat U16.

Les disciplines seran supergegant, eslàlom, gegant i combinada alpina. Cada dia, entre els dies 30 de gener i 2 de febrer, Vallnord-Ordino Arcalís aplegarà dues proves. El primer dia tindrà lloc l’eslàlom U16, mentre que els més petits participaran al gegant. El 31 els més grans correran el gegant i els U14 l’eslàlom. L’1 de febrer ambdues categories faran la combinada alpina, mentre que la competició finalitzarà el 2 de febrer amb el supergegant.

Fins el pròxim dia 29 estan obertes les inscripcions, però de moment ja es comptabilitzen 212 atletes, 69 entrenadors i 31 acompanyants, el que suposa 22 països i 31 equips. Aquesta fita es pot realitzar gràcies a Crèdit Andorrà, el Comú d’Ordino i el Govern d’Andorra, que donen suport a l’estació d’Ordino Arcalís, a més de la Federació Andorrana d’Esquí.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 
Editorialginy

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny