Notícia

Es pot esquiar el que queda de temporada a meitat de preu?

Ja està disponible el forfet de mitja temporada del Grup FGC

Vall de Núria,trepitjaneus
Les estacions d’esquí del Grup FGC acumulen gruixos d’entre 60 cm i 175 cm de neu. A la imatge Vall de Núria aquesta setmana. Autor/a: Vall de Núria
A partir d'aquest dissabte està disponible el forfet de mitja temporada de les estacions del Grup FGC. Serà vàlid per a totes estacions del Grup FGC amb un preu únic de 290 €. Aquest nou forfet aporta els mateixos avantatges que l’abonament de temporada.


Aquest dissabte es posa a la venda el nou forfet de mitja temporada del Grup FGC. L’abonament tindrà un cost únic de 290 € i serà vàlid per a les cinc estacions del Grup: La Molina, Vall de Núria, Vallter 2000, Espot i Port Ainé; a més de Tavascan i la resta estacions del domini “Tot Nòrdic”. També permet l’accés als cremalleres de Montserrat i Vall de Núria fins al novembre de 2017.
 
El forfet s’amortitza amb només vuit dies d’esquí i garanteix els mateixos avantatges que l’abonament sencer de temporada. A més, a partir d’aquest proper dilluns també es posa en marxa una promoció de 2x1 en el forfet de 4 hores.   
 
Després de les grans nevades d’aquests darrers quinze dies, les estacions d’esquí del Grup FGC acumulen gruixos d’entre 60 cm i 175 cm de neu, una situació òptima i que assegurarà unes bones condicions de neu fins que acabi la temporada. A partir d’aquest cap de setmana s’obriran tots els dominis esquiables de les cinc estacions.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 

Editorial


Opinions

Més opinions

giny

Edició en paper


giny

giny