Notícia

Es pot esquiar el que queda de temporada a meitat de preu?

Ja està disponible el forfet de mitja temporada del Grup FGC

Vall de Núria,trepitjaneus
Les estacions d’esquí del Grup FGC acumulen gruixos d’entre 60 cm i 175 cm de neu. A la imatge Vall de Núria aquesta setmana. Autor/a: Vall de Núria
A partir d'aquest dissabte està disponible el forfet de mitja temporada de les estacions del Grup FGC. Serà vàlid per a totes estacions del Grup FGC amb un preu únic de 290 €. Aquest nou forfet aporta els mateixos avantatges que l’abonament de temporada.


Aquest dissabte es posa a la venda el nou forfet de mitja temporada del Grup FGC. L’abonament tindrà un cost únic de 290 € i serà vàlid per a les cinc estacions del Grup: La Molina, Vall de Núria, Vallter 2000, Espot i Port Ainé; a més de Tavascan i la resta estacions del domini “Tot Nòrdic”. També permet l’accés als cremalleres de Montserrat i Vall de Núria fins al novembre de 2017.
 
El forfet s’amortitza amb només vuit dies d’esquí i garanteix els mateixos avantatges que l’abonament sencer de temporada. A més, a partir d’aquest proper dilluns també es posa en marxa una promoció de 2x1 en el forfet de 4 hores.   
 
Després de les grans nevades d’aquests darrers quinze dies, les estacions d’esquí del Grup FGC acumulen gruixos d’entre 60 cm i 175 cm de neu, una situació òptima i que assegurarà unes bones condicions de neu fins que acabi la temporada. A partir d’aquest cap de setmana s’obriran tots els dominis esquiables de les cinc estacions.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 
Editorialginy

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny