Notícia

Masella es prepara per al 50 aniversari

La propera temporada, la 2017-2018, l'estació celebrarà els seus 50 anys

Masella
Masella es prepara per al 50 aniversari recopilant material gràfic històric Autor/a: Masella
La temporada 2017-2018 Masella celebrarà els seus 50 anys i a l’estació ja comencen a pensar en celebrar aquest esdeveniment. Per a celebrar-ho es fa una crida als clients habituals o esporàdics de l'estació que disposin de material gràfic (fotografies, videos, retalls de premsa, etc) i que considerin d'interés per a facilitar-ne una còpia o l'original a l'estació, amb el compromís que un cop realitzada la còpia es retornarà al client.

Per als qui vulgueu participar-hi us heu de posar en contacte al correu 50anys@masella.com. Poden ser fotos en blanc i negre dels vostres pares i avis o d’altres més actuals, imatges de grans esdeveniments com el rècord mundial de baixada de torxes, dels remuntadors antics i dels d’última generació, de grans nevades, del dia a dia… Totes seran benvingudes i amb el vostre testimoni personal els ajudareu a construir la història de Masella en imatges. A més, les instantànies entraran en els concursos i accions diverses que s'organitzaran en motiu d’aquest aniversari tan assenyalat. Trobareu més informació al blog de Masella.

Tot obert a Masella

D'altra banda aquest cap de setmana Masella tindrà tota l'estació oberta, al 100% de pistes i instal·lacions. Pistes com Sargantana, els Amics o Isolada, de les poques que quedaven pendents d'obrir, ja estan obertes des de la setmana passada.

Per al cap de setmana hi haurà 70 quilòmetres de pistes obertes i uns gruixos que ja registren dels 65 als 170 cm de neu pols. Ara, amb les nevades d'ahir dijous i avui divenxres, les pistes presenten uns gruixos i unes condicions excel·lents.
Us ho perdreu?
Entrevista

"La festa post competició és un gran al·licient. Sense ella, el record per als nens no seria el mateix"
Oriol Guinart Director tècnic de Club Aranès d'Esports d'Iuèrn (CAEI)

entrevista


Les més llegides

Edició en paper


Editorial