Notícia

Masella es prepara per al 50 aniversari

La propera temporada, la 2017-2018, l'estació celebrarà els seus 50 anys

Masella
Masella es prepara per al 50 aniversari recopilant material gràfic històric Autor/a: Masella
La temporada 2017-2018 Masella celebrarà els seus 50 anys i a l’estació ja comencen a pensar en celebrar aquest esdeveniment. Per a celebrar-ho es fa una crida als clients habituals o esporàdics de l'estació que disposin de material gràfic (fotografies, videos, retalls de premsa, etc) i que considerin d'interés per a facilitar-ne una còpia o l'original a l'estació, amb el compromís que un cop realitzada la còpia es retornarà al client.

Per als qui vulgueu participar-hi us heu de posar en contacte al correu 50anys@masella.com. Poden ser fotos en blanc i negre dels vostres pares i avis o d’altres més actuals, imatges de grans esdeveniments com el rècord mundial de baixada de torxes, dels remuntadors antics i dels d’última generació, de grans nevades, del dia a dia… Totes seran benvingudes i amb el vostre testimoni personal els ajudareu a construir la història de Masella en imatges. A més, les instantànies entraran en els concursos i accions diverses que s'organitzaran en motiu d’aquest aniversari tan assenyalat. Trobareu més informació al blog de Masella.

Tot obert a Masella

D'altra banda aquest cap de setmana Masella tindrà tota l'estació oberta, al 100% de pistes i instal·lacions. Pistes com Sargantana, els Amics o Isolada, de les poques que quedaven pendents d'obrir, ja estan obertes des de la setmana passada.

Per al cap de setmana hi haurà 70 quilòmetres de pistes obertes i uns gruixos que ja registren dels 65 als 170 cm de neu pols. Ara, amb les nevades d'ahir dijous i avui divenxres, les pistes presenten uns gruixos i unes condicions excel·lents.
Us ho perdreu?

Comentaris


No hi ha cap comentari
 


giny

Editorial

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny