Notícia

Les estacions del Grup FGC obriran la totalitat dels dominis esquiables aquest diumenge

La Molina, Vall de Núria, Espot i Port Ainé obriran la totalitat de les seves instal·lacions.

La Molina
La Molina, Vall de Núria, Espot i Port Ainé obriran la totalitat de les seves instal·lacions. Imatges d'ahir a La Molina. Autor/a: La Molina
Les intenses nevades d’aquests darrers dies han deixat les estacions del Grup FGC en unes condicions immillorables. Els gruixos de neu nova a les pistes ha augmentat notablement i, actualment, La Molina, Vall de Núria, Vallter 2000, Espot i Port Ainé acumulen entre 90 cm i 240 cm de neu, fet que assegurarà unes condicions de neu òptimes fins que acabi la temporada. Aquest diumenge, totes –excepte Vallter 2000- obriran la totalitat dels seus dominis esquiables.
 
Aquest dissabte La Molina s’ha llevat amb entre 50 i 80 cm de neu nova, cosa que ha fet augmentar els gruixos a fins a 110 cm a la cota baixa, i 240 cm a la cota alta. Aquest diumenge s’obriran el 100% de les pistes i remuntadors. A Vall de Núria han caigut entre 40 i 60 cm de neu nova, augmentant els gruixos a fins a 90 cm a la cota baixa i 130 cm a cotes altes. Aquest diumenge també obriran el 100% de pistes i remuntadors, a més del parc lúdic. A Espot i Port Ainé s’han acumulat fins a 45 cm i 30 cm de neu nova respectivament. Espot ja acumula gruixos d’entre 160 cm i 230 cm, i Port Ainé entre 120 cm i 155 cm. Les estacions del Pallars, doncs, també obriran el 100% de les seves instal·lacions en unes condicions òptimes.
 
A Vallter 2000 es preveu que els treballs de condicionament de l’estació permetin obrir accessos, pistes i remuntadors a partir de mig matí d’aquest diumenge.
 
 

Comentaris


No hi ha cap comentari
 


Editorial

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny