Notícia

Les nevades i l'esquí nocturn fan que Masella rebi més de 20.000 esquiadors

El sector de la Tosa s'ha obert després que l’helicòpter provoqués allaus controlats

Masella
Les nevades i l'esquí nocturn fan que Masella rebi més de 20.000 esquiadors Autor/a: Masella
Les nevades d’aquesta setmana han deixat a Masella més de 50 cm  de neu nova i en tenen com a resultat les millors condicions de la temporada, amb gruixos que van dels 90 als 200 cm i una qualitat pols excel·lent.


Després d’aquesta tanda de precipitacions dissabte van obrir les cotes mitges i baixes, amb l’obertura progressiva dels remuntadors per habilitar les instal·lacions després que la nevada fos abundant i persistent fins a la matinada del dissabte. I les cotes altes, el sector de La Tosa, han quedat obertes avui diumenge després que l’helicòpter provoqués allaus controlats, per garantir la seguretat dels esquiadors, mitjançant el sistema Daisy Bell. Avui, un cop habilitat la totalitat del domini esquiable per a la pràctica de l’esquí, Masella ofereix les millors condicions de  les últimes temporades. 

Els esquiadors han respost molt positivament a les condicions excel·lents de la neu del cap de setmana. Han passat per les instal·lacions de Masella entre el dissabte i el diumenge més de 20.000 esquiadors.
 
Els esquiadors, aquest dissabte nit, també van poder gaudir de l’Esquí Nocturn amb un paisatge especialment espectacular, amb les capçades dels arbres vestides de blanc i una nit agradable.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 


giny

Editorial

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny