Notícia

Arcalís es farà càrrec de la prova del Freeride World Tour anul·lada a Chamonix

Vallnord ha estat dues vegades la destinació triada pels organitzadors per poder acollir una prova anul·lada a una altra estació

Freeride World Tour,Arcalis,Vallnord
Arcalís es farà càrrec de la prova del Freeride World Tour anul·lada a Chamonix Autor/a: Vallnord
L'organització del 2017 SWATCH Freeride World Tour ha triat Vallnord-Arcalís per a l'obertura del calendari de l’esdeveniment, després d'anul·lar-se la prova inaugural de Chamonix. La competició que s'havia de celebrar a la localitat francesa aquest cap de setmana passat finalment ha estat ajornada per motius de seguretat. D'aquesta manera Arcalís serà la seu de dues proves entre el 9 i el 16 de febrer: la ja inicialment programada i ara també la inaugural. El trasllat de la seu d’una prova a un altre lloc és un fet que només ha passat 3 cops en 10 anys. D’aquestes tres ocasions, Vallnord ha estat dues vegades la destinació triada pels organitzadors per poder acollir una prova anul·lada a una altra estació, ja que el 2015 es va dur a terme també la competició que havia de tenir lloc a Fieberbrunn (Àustria). Els responsables del FWT destaquen la versatilitat i àmplia selecció de rutes de freeride que ofereixen les muntanyes d’Arcalís, així com la qualitat de la neu.  
 
La decisió s'ha pres aquest dilluns després d'analitzar les condicions de Chamonix. Guies locals i organitzadors de l'esdeveniment han determinat que per raons de seguretat, els cinquanta-dos competidors programats per obrir la temporada a Chamonix-Mont-Blanc s'enfrontaran finalment a Vallnord-Arcalís. 
 
L'organització ha explicat que malgrat que hi havia una quantitat suficient de neu, els forts vents han eliminat totes les opcions possibles per poder garantir la seguretat dels riders.

Pel que fa les proves que tindran lloc a Vallnord-Arcalís, s’han traçat dos circuits diferents, un per a cada dia de competició, adaptant-se als requeriments de l’organització. 

Comentaris


No hi ha cap comentari
 


giny

giny

Editorial

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny