Notícia

Vallnord, un domini atractiu per a tots els públics

Vallnord compta amb una completa oferta d'activitats de dia i de nit i no fa falta esquiar per gaudir de la neu i del #vallnording

Vallnord
Vallnord, un domini atractiu per a tots els públics Autor/a: Vallnord
Un recorregut nocturn amb Snowretrack o una sortida en raquetes són dues activitats que permeten descobrir racons màgics a Vallnord. Sandra Gómez, responsable d’activitats de Pal Arinsal diu així: “La muntanya de nit és màgica i si a més tenim la sort de tenir lluna plena, podem inclús arribar a veure animals nocturns, cérvols, cabirols, mussols...”


L'esquí és l'esport d’hivern rei a Vallnord. Però la neu dóna molt més joc i cabuda a tot tipus de públics oferint la possibilitat de gaudir del #vallnording tant a nens, com a famílies o clients amb un perfil més esportista i fins i tot gent que no esquia. Vallnord és un destí atractiu per a tots els públics.

Els 90 quilòmetres esquiables són part de la tarja de presentació de Vallnord. Però més enllà de les pistes s'obre un nou món de diversió disposat a ser descobert. I qui millor que la Sandra Gómez, responsable d'activitats de Vallnord-Pal Arinsal, per ensenyar-nos-el: “Deixant de banda que evidentment l'esquí és el nostre producte estrella, l'activitat més sol·licitada són les excursions en raquetes de neu, tant diürnes com nocturnes”.

De la ma de Sandra Gómez a Vallnord - Pal Arinsal

Qui millor que la Sandra perquè recomani una activitat a Vallnord-Pal Arinsal. “Recomanar una sola activitat és difícil, ja que les opcions són tantes... que potser recomanaria un conjunt d'activitats per a una nit inoblidable en família, començaria amb un recorregut per l'estació amb la snowretrack, la muntanya de nit és màgica i si a més tenim la sort de tenir lluna plena, podem inclús arribar a veure animals nocturns, cérvols, cabirols, mussols... Després per la part alta de l'estació una excursió amb raquetes, acompanyats dels nostres guies i del silenci que envolta la vida nocturna de la muntanya. I per acabar un bon sopar a un dels restaurants, que ens ofereixen des de carns a la brasa fins a fondues”, explica la responsable d'activitats de Vallnord-Pal Arinsal.

A Vallnord hi ha molta vida més enllà de l’esport rei, l’esquí: “Pots viure la muntanya en estat pur, baixar amb el trineu i fer curses amb els amics, pots gaudir del Parc de Cordes, en mig del Bosc de la Serra, pots fer motos de neu i visitar l'estació acompanyant als nostres maquinistes, pots fer raquetes nocturnes i sopar una fondue als nostres restaurants d'alta muntanya. No necessites esquiar per gaudir al màxim de la neu i la muntanya, les possibilitats són infinites”.

I per a un perfil de visitant més esportista, la Sandra recomana “la pujada al Pla de Cubill amb esquís de muntanya o raquetes, permet gaudir de les dues perspectives, gaudir de la pujada i la inexplicable sensació d'esquiar de nit, en silenci...”

Natural Park  a Vallnord-Ordino Arcalís

Ordino Arcalís també compta amb una completa oferta d'activitats tant amb la neu com protagonista, com el Natural Park, com altres tan innovadores com l’Airstream. El Natural Park és un nou concepte que fusiona el Freeride i el Freestyle amb elements naturals. El projecte ha estat dissenyat per desenvolupar-se en tres escenaris com el Backcountry Park amb mòduls naturals aprofitant l’orografia del terreny, el Fun Track amb la construcció d’un pump track (circuit amb salts i peralts), i el Woodpark, que ja i que ampliarà la seva ubicació situant alguns mòduls en el bosc dels Canals. Cada un tindrà tres nivells diferents de dificultat (XS, XL i Insane) i aquesta temporada s’ha estrenat el primer ja que es tracta d’un projecte amb una previsió de tres anys. Per la seva banda, Airstream Experiencie by Schweppes permetrà gaudir d’una nit inoblidable a una caravana Airstream situada a la zona del Planells de Ordino Arcalís a 2.000 metres d’altitud. I és que l’única cosa que no hi ha a Vallnord és temps per avorrir-se.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 


giny

Editorial

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny