Notícia

Torna l'esquiada de cites de Puigbalador

L'SkiDating de Puigbalador, o esquiada de cites, gira a l'entorn del telecadira Bosc Negre

L'SkiDating de Puig Balador, o esquiada de cites, gira a l'entorn del telecadira Bosc Negre
L'SkiDating de Puig Balador, o esquiada de cites, gira a l'entorn del telecadira Bosc Negre
Si esteu solters i us agradaria conèixer la vostra parella mentre esquieu, apunteu-vos aquesta data i estació d'esquí: dimarts 14 de febrer de 2017, Puigbalador (Puyvalador).  Mentre pugeu pel telecadira no només gaudireu d'un paisatge fantàstic, sinó que tindreu l'oportunitat de, en 12 minuts, conéixer i tenir una primera impressió d'un o una "single" que també serà a Puigbalador amb el mateix objectiu. Us hi animeu?


El funcionament és força senzill: l'SkiDating, o esquiada de cites, gira a l'entorn del telecadira Bosc Negre. Els que hi vulgueu participar haureu de registrar-vos a les oficines i seguir les indicacions que properament es donaran per mitjà de l'extensió facebook de l'estació nord-catalana. Les esquiadores gaudiran d'un descompte del 50% en el preu del forfet d'aquest dia i l'esdeveniment començarà a les 11 del matí. L'organització també ha previst convidar a tots els participants amb un vi calent i una festa "après-skí" a partir de les 3 de la tarda al bar-restaurant Les Lys, amb animació a càrec del DJ Djoz Encoded.

L'any passat les trobades es feien per mitjà d'una polsera identificativa que portaven tots els inscrits. Després, de forma organitzada per mitjà d'una cua d'homes i una cua de dones, s'havia de coincidir amb la vostra possible nova parella, que també anava identificada amb una polsera. L'objectiu era aprofitar els 12 minuts de pujada amb el telecadira per poder conèixer l'altra persona que s'haurà assegut a la mateixa cadira.
Entrevista

"Recordo la sensació de llibertat absoluta i la connexió total amb la muntanya"
Rosa Maria Carcasona Agent de viatges - Ambaixadora de Diaridelaneu

entrevista


Les més llegides

Edició en paper


Editorial