Notícia

Així queda la 25a edició del Trofeu Borrufa

Itàlia va renovar la seva condició de vigent campiona en la classificació per equips per davant de Gran Bretanya i Andorra

Vallnord,Arcalis,Borrufa
Una de les imatges captades en la 25a edició del Trofeu Borrufa Autor/a: Vallnord
Vallnord ha estat l'escenari aquesta setmana de la 25 edició del Trofeu Borrufa que ha congregat a les futures promeses mundials de l'esquí alpí de 22 països. Els esquiadors catalans Iu Vidal i Guillem Bosch van ser els millors del combinat de la RFEDI i es van penjar la plata en el gegant U14 i U16, respectivament. Itàlia va renovar la seva condició de vigent campiona en la classificació per equips per davant de Gran Bretanya i Andorra; Espanya va acabar cinquena.


Durant aquesta setmana, Vallnord-Ordino Arcalís ha acollit la 25 edició del Trofeu Borrufa, la competició de referència d'esquí alpí per a nens arribats de 22 països diferents i competint en 31 equips. Les pistes ‘Les Canals’ i ‘Portella del Mig’ han estat l'escenari on els joves campions han competit en eslàlom, gegant i súpergegant separats en la categories U14, és a dir els nascuts entre els anys 2003 i 2004, i U16, del 2001 al 2002, tant en categoria femenina com  masculina. Els esquiadors de la RFEDI Iu Vidal i Guillem Bosch es van penjar la medalla de plata en gegant en U14 i U16 respectivament.
 
Cal destacar en la categoria U14 en gegant, a Guillermo Arruebo, que es va quedar a les portes de podi finalitzant en quarta posició, mentre que a Jordi Beascoechea li va succeir el mateix en gegant O16 acabant quart. Vidal va finalitzar en quarta plaça en l'eslàlom però a dos segons del podi i va ocupar la mateixa posició en el súpergegant disputat a la Portella del Mig de Vallnord-Ordino-Arcalís.
 
Respecte a la resta de participants, l'hongaresa Noa Szollos i la danesa Clara-Marie Vorre van protagonitzar un duel intens en U14. L'hongaresa es va imposar en el gegant seguida de la danesa i van repetir posicions en l'eslàlom encara que després les hi van canviar en la combinada alpina i el súpergegant.
 
Per països, Itàlia va revalidar la condició de guanyadora de la passada edició per davant de Gran Bretanya i Andorra ja que en el Borrufa els punts aconseguits pels esquiadors de forma individual es sumen a l'equip del país que representen donant lloc a una altra classificació per nacions. Espanya va finalitzar cinquena per darrere d'Hongria.
 
ELS PODIS

 
Eslàlom U16 - Masculí
Xavier Cornella (AND)
Andras Tausz (HUN)
William Cashomore (NZL)
Eslàlom U16 - Femení
Julie De Leeuw (BEL)
Magdalena Luczak (POL)
Sara Roggeman (BEL)
 
Gegant U14 - Masculí
Carlo Arduino (ITA)
Iu Vidal (ESP)
Evann Iraola (FRA)
Guillermo Arruebo (ESP)
Gegant U14 - Femení
Noa Szollos (HUN)
Clara-Marie Vorre (DIN)
Matilde Schwencke (CHL)
           
Eslàlom U14 - Masculí
Ted Slade (GBR)
Leonardo Rigamonti (ITA)
Evann Iraola (FRA)
Iu Vidal (ESP)
Eslàlom U14 - Femení
Noa Szollos (HUN)
Clara-Marie Vorre (DIN)
Sophie Foster (GBR)
7. Eugenia Brotons (ESP)
 
Gegant U16 - Masculí
Andreas Tausz (HUN)
Guillem Bosch (ESP)
Xavier Cornellà (AND)
Jordi Beascoechea (ESP)
Gegant U16 - Femení
Zita Toth (HUN)
Vanina GUerillot (POR)
Tetiana Knopova (UCR)
 
SúperG U14 – Masculí
Leonardo Rigamonti (ITA)
Jilles Douze (HOL)
3. Lluís Torres (AND)
SúperG - Femení
Clara-Marie Vorre (DIN)
Adelaida Pallas (AND)
Noa Szollos (HUN)
 
Combinada Alpina SG – Masculí
Cancel·lat per mal temps
 
Combinada Alpina  SG – Femení
Zita Toth (HUN)
Magdalena Luczak (POL)
Vanina Guerillot (POR)
 
Per països

Itàlia
Gran Bretanya
Andorra

Comentaris


No hi ha cap comentari
 
Editorialginy

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny