Notícia

Torna el Full Park Video Contest de Font Romeu

Comença el compte enrere per a una nova edició d'aquest esdeveniment que té l'epicentre a l'snow-park del Roc de la Calma

Comença el compte enrere per a una nova edició del Full Park Video Contest que té l'epicentre a l'snow-park del Roc de la Calma. Imatge d'arxiu Snow-park de Font Romeu.
Comença el compte enrere per a una nova edició del Full Park Video Contest que té l'epicentre a l'snow-park del Roc de la Calma. Imatge d'arxiu Snow-park de Font Romeu. Autor/a: Altiservice - Font Romeu
No podia faltar. Aquesta temporada torna el Full Park Vídeo Contest per premiar riders o filmers que aconsegueixin captar una visió completa de les experiències que es viuen a l'Snowpark de Font Romeu.


Un any més s'obre el teló per a l'esdeveniment Full Park Vídeo Contest a l'Snowpark Font Romeu Pyrénées 2000. Els protagonistes tornaran a ser riders i filmers que protagonitzen salts, línies de baixada i cabrioles diverses mai iguals a l'Snowpark del Roc de la Calma. Segur que molts dels protagonistes hauran evolucionat en les seves peripècies sobre esquís o taules, i per descomptat que molts dels editors dels vídeos hauran millorat les sves tècniques de publicació, un fet que garanteix pel·lícules/vídeos espectaculars per creativitat i originalitat.

La projecció dels vídeos a gran pantalla juntament amb la festa que caracteritza aquest esdeveniment, tindrà lloc el cap de setmana de tancament de l'Snowpark, el 8 abril 2017.
Tot i que encara queden 2 mesos per davant, cal aprofitar cada dia per motivar-se i gravar. La data límit per enviar els videos ja editats és l'1 d'abril.

Més informació a la pàgina Facebook de Full Park Video Contest.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 
Editorialginy

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny