Notícia

Última hora Grandvalira: el Freeride Junior World Championships s’avança a dissabte 4 de febrer

Hi participaran 60 riders de diferents nacionalitats entre els que destaquen els catalans Jordi Riba, Pol Tellosa i Alba Terés


Grandvalira i l’organització del Freeride World Tour han decidit avançar un dia la celebració de la 3ª edició del Freeride Junior World Championships a causa del fort vent (fins a 160 km/h) i de les nevades previstes pel diumenge i els dies posteriors. Així, la competició se celebrarà el 4 de febrer ja que les condicions previstes per demà són més òptimes i garanteixen la seguretat dels riders i l’espectacularitat de la prova.
 
El mundial júnior tindrà lloc al Pic Alt del Cubil (Encamp) i reunirà a les millors joves promeses del món en la modalitat de freeride. En total, 60 riders de diferents nacionalitats competiran a Grandvalira per a fer-se un lloc al pòdium, entre els que destaquen els catalans Jordi Riba, Pol Tellosa i Alba Terés.
 
La prova tindrà lloc entre les 9h i les 13h i just després es realitzarà l’entrega de premis a la línia d’arribada situada a la Collada d’Enradort (sector Encamp). L’entrega de premis oficial tindrà lloc per la tarda al village de L’Abarset ( sector El Tarter) entre les 16h i les 17h.
 
Com a resultat de les limitacions logístiques derivades del canvi de data, la retransmissió en directe de la prova no serà possible. Les imatges en diferit estaran disponibles al web www.freerideworldtour.com a partir de diumenge.  
 
Entrevista

"La festa post competició és un gran al·licient. Sense ella, el record per als nens no seria el mateix"
Oriol Guinart Director tècnic de Club Aranès d'Esports d'Iuèrn (CAEI)

entrevista


Les més llegides

Edició en paper


Editorial