Notícia

Els Angles també s'apunta a l'esquí nocturn

La pista verda Petits Princes s'obre de 5 a 7 de la tarda en el període de vacances escolars

Els Angles,Les Angles,Petits princes
La pista verda Petits Princes s'obre de 5 a 7 de la tarda en el període de vacances escolars Autor/a: Diaridelaneu.cat
Una setmana més, la neu torna a ser la protagonista a l'estació del Capcir. Després d'uns dies de descans, amb una lleugera pujada de temperatures, aquest cap de setmana la neu ha tornat a aparèixer, i amb la intenció de quedar-se diversos dies. La nova nevada es rep amb il·lusió, ja que aquest hivern per fi les temperatures i les nevades són (tal com diuen els vilatans) com les d'abans. El paisatge segueix sent totalment polar i les màquines fa diverses hores que no paren per preparar les pistes amb vista al cap de setmana.

L'augment d'esquiadors procedents de Catalunya i la setmana blanca a França (amb moltes més reserves que l'any passat) convertiran la primera setmana de febrer en una de les millors que es recorden als Angles. Aquesta setmana, Angles segueix treballant perquè els seus 55 km de pistes i l'espai freeride Costa Verda llueixin impecables, juntament amb els snow-parks i els circuits de fons i raquetes.

I com a colofó ​​a una setmana sensacional, Els Angles s'il·lumina i a partir d'aquest cap de setmana obre una pista d'esquí nocturn. Quan l'estació tanca, la pista Petits Princes, una verda que baixa fins al poble, travessant la carretera i arribant fins a l'escola d'esquí (amb el seu teleesqui) romandrà il·luminada fins a l'hora de sopar (19.00 aprox.), permetent esquiar gratuïtament a tots els que vulguin lliscar sota les estrelles. S'obre de 5 a 7 de la tarda en el període de vacances escolars.
Sense cap mena de dubte, és una iniciativa que agradarà a petits i grans i sobre sense pagar, cosa que sempre s'agraeix. Per a la resta del dia, el forfet segueix costant 38 € i si tens la targeta de fidelització, 34 €.

Més informació:

Web oficial: www.lesangles.com
El nostre àlbum de fotografies de Les Angles en aquest enllaç.
EntrevistaJérôme Meunier, director de Les Angles.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 


giny

giny

Editorial

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny