Notícia

El Pas de la casa s'omple de joves esquiadors belgues

Una empresa belga ha escollit el Pas de la Casa i l'estació de Grandvalira per celebrar-hi l'Snowbreak 2017

El Pas de la casa s'omple de joves esquiadors belgues. Imatge d'arxiu.
El Pas de la casa s'omple de joves esquiadors belgues. Imatge d'arxiu. Autor/a: Diaridelaneu.cat
El Pas de la Casa acull, des d'ahir i durant una setmana, un grup de 2.500 esquiadors procedents de Bèlgica, en un viatge organitzat per l'empresa belga Rute du Soleil. El responsable de l'empresa organitzadora del viatge, Simon Vandeweghe, ha explicat a l'Ara Andorra que han reservat tots els llits disponibles al Pas de la Casa, i que els esquiadors volaran tant a Tolosa com a Barcelona i es desplaçaran a Andorra amb una trentena d'autobusos.

Guardes de seguretat i equip de neteja propis

Sota el nom de Snowbreak 2017, és el quart any que Rute du Soleil organitza viatges a la neu per al públic belga, fins ara a estacions dels Alps francesos i suïssos. L'estada a la neu, que s'ha dissenyat com una "experiència total", es completa amb activitats paral·leles com una cursa amb disfresses de Pare Noel o una competició de 'waterski', a banda de concerts i sessions de DJ al vespre amb artistes provinents d'Holanda, Bèlgica, Alemanya o el Regne Unit que tindran lloc en diferents locals del Pas de la Casa i a la nova terrassa Diamant, situada a peu de pistes a la zona de Costa Rodona. Per evitar qualsevol problema de seguretat dels participants o de molèsties per als ciutadans, han contractat una trentena de guardes de seguretat i un equip de neteja format per 10 persones que vetllaran per mantenir nets els espais que utilitzin.

Places esgotades en 4 dies

El perfil dels participants que han contractat el viatge són joves d'entre 20 i 30 anys, la majoria grups d'amics i, segons els organitzadors les places disponibles per a l'estada es van esgotar en només quatre dies.

Des de Grandvalira han indicat que el seu objectiu és potenciar el mercat belga, que normalment aporta entre 3.000 i 3.500 esquiadors cada temporada. Així, amb la visita d'aquest nombrós grup, esperen duplicar les xifres de la temporada passada.




Entrevista

"La festa post competició és un gran al·licient. Sense ella, el record per als nens no seria el mateix"
Oriol Guinart Director tècnic de Club Aranès d'Esports d'Iuèrn (CAEI)

entrevista


Les més llegides

Edició en paper


Editorial